ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Λαϊκή Συσπείρωση: «Από τις βροχοπτώσεις η βλάβη στην Κρύα»

Εικόνα του άρθρου Λαϊκή Συσπείρωση: «Από τις βροχοπτώσεις η βλάβη στην Κρύα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/02/2021, 18:20
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Λαϊκή Συσπείρωση σε σχόλιό της για την 24ωρη διακοπή νερού στα Γιάννενα, αναφέρει πως «ούτε καν ‘ό,τι πληρώνεις παίρνεις’ δεν είναι η ύδρευση στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων. Οι Γιαννιώτες πληρώνουν το νερό πιο ακριβό από οποιοδήποτε μεγάλη πόλη, ο υδροφόρος ορίζοντας είναι τέτοιος που στα όρια του Δήμου εμφιαλώνουν 3 μεγάλες εταιρίες νερό, και παρόλα αυτά έγινε διακοπή, η οποία με βάση την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΙ θα διαρκέσει τουλάχιστον 24 ώρες μέσα στην κακοκαιρία».

Η παράταξη αναφέρει ότι η βλάβη που προκάλεσε τη διακοπή, προήλθε από τις συνεχόμενες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, «το ασυντήρητο δίκτυο, το ελλιπέστατο προσωπικό, την ανταποδοτική λειτουργία των υπηρεσιών».

Σημειώνει ότι «αποδεικνύεται ότι το 2021 δεν μπορούν να καλυφθούν στοιχειώδεις λαϊκές ανάγκες ακόμα και για το πιο σημαντικό κοινωνικό αγαθό, το νερό. Αποδεικνύεται ότι όσο τα κοινωνικά αγαθά αντιμετωπίζονται σαν εμπορεύματα, γίνονται δηλαδή πεδίο κερδοφορίας, τόσο η ποιότητα των υπηρεσιών θα μειώνεται κι ο λαός θα πληρώνει κάθε φορά και πιο ακριβά».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back