ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Το κυνήγι του χαμένου κεραυνού» στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Εικόνα του άρθρου «Το κυνήγι του χαμένου κεραυνού» στο Αρχαιολογικό Μουσείο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/12/2017, 11:39
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 5 έως 9 ετών διοργανώνουν η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων και το Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων τα επόμενα τρία Σάββατα, στις 2, 9 και 16 Δεκεμβρίου, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Το κυνήγι του χαμένου κεραυνού» σχεδιάστηκε από την ερευνητική ομάδα @fise group και το Εργαστήριο Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Αρχαιολογικό Μουσείο.

«Ελάτε να μάθουμε για τον αέρα και τον κεραυνό μέσα από πειράματα φυσικής, αναφορές σε μυθολογικά πρόσωπα όπως του Δία και του Αιόλου, ζωγραφική και δραστηριότητες, αξιοποιώντας εκθέματα της συλλογής του μουσείου, και θεατρικό παιχνίδι» αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 90 λεπτά. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η συνεννόηση με τις υπεύθυνες Ιουλία Κατσαδήμα (2651001076) και Αθηνά Κορνελάκη (6984151653). Ο μέγιστος αριθμός των παιδιών σε κάθε πρόγραμμα, είναι 15.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back