ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κώστας Γάτσιος: «Αντί για τυφλές συγκρούσεις, ριζοσπαστικές λύσεις»

Εικόνα του άρθρου Κώστας Γάτσιος: «Αντί για τυφλές συγκρούσεις, ριζοσπαστικές λύσεις»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/10/2023, 13:25
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στην παρέμβασή του για τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, ο πολιτευτής του κόμματος Κώστας Γάτσιος αναφέρει μεταξύ άλλων: «Εάν θέλουμε το ΠΑΣΟΚ να διαδραματίσει στην ελληνική κοινωνία τον ρόλο που ονειρευόμαστε, οδηγώντας την προς την κοινωνική πρόοδο και την πολιτική ολοκλήρωσή της, θα πρέπει όλοι εμείς που είμαστε μέλη και αγωνιστές του να ενεργούμε ως ελεύθεροι άνθρωποι, να εμπιστευόμαστε την κρίση μας και να υπακούμε καταρχήν στη συνείδησή μας».

Θεωρεί ότι είναι δικαιολογημένη η συζήτηση για «νοσηρά φαινόμενα που παρατηρήθηκαν στους κόλπους της οργάνωσής μας, ειδικότερα δε για φαινόμενα πελατειακής νοοτροπίας στις σχέσεις μας με τους φίλους και τους ψηφοφόρους μας» και πως «αντί για εσωστρέφεια, λοιπόν, αντί για τυφλές συγκρούσεις, θα πρέπει να εντείνουμε την ιδεολογική και πολιτική δραστηριότητά μας προτείνοντας ριζοσπαστικές και καινοτόμες λύσεις για τα προβλήματα τόσο της ιδιαίτερης πατρίδας μας, της Ηπείρου, όσο και της χώρας, προωθώντας και παρουσιάζοντας νέες ιδέες στην κοινωνία λαμβάνοντας, όμως, την ίδια στιγμή ιδέες και ερεθίσματα από την ίδια την κοινωνία».

Τέλος, κάνει λόγο για… «μηχανισμούς σταλινικού τύπου» στο κόμμα, λέγοντας ότι «η εθνική ανάταξη και ο κοινωνικός μετασχηματισμός για μία πιο δίκαιη κοινωνία» δεν μπορεί να είναι έργο τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Janardi
Αν μπορεί ο κ. Γατσιος να μας εξηγήσει και την θέση του για τις τράπεζες. Όπως έχει πει δημόσια, είναι ιδιωτικές. Και ότι το χρέος του ΠΑΣΟΚ είναι προς κάποιον ιδιώτη. Ας μας εξηγήσει τότε γιατί το κράτος έσωσε από την κατάρρευση αυτές τις ιδιωτικές τράπεζες.. Ας μας εξηγήσει γιατί μπήκαμε στα μνημόνια, στον δανεισμό κλπ υπέρ των ιδιωτικών τραπεζών..
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back