Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με το δήμαρχο συναντήθηκε ο Κ. Γάτσιος

Εικόνα του άρθρου Με το δήμαρχο συναντήθηκε ο Κ. Γάτσιος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/09/2019, 20:20
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ επισκέφθηκε ο πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ Κώστας Γάτσιος.

«Η συνάντηση κάθε άλλο παρά εθιμοτυπικό χαρακτήρα είχε καθώς, πέρα από τις ευχές για παραγωγική θητεία, στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν ζητήματα που αποτελούν προτεραιότητες της δημοτικής αρχής, αλλά και είχε αναδείξει στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ο κ. Γάτσιος», σύμφωνα με την ανακοίνωση του υποψηφίου, στις τελευταίες εκλογές, βουλευτή.

Από τα βασικά θέματα, ήταν η Παμβώτιδα και η προστασία της, η καθαριότητα, η προσέλκυση εταιριών πληροφορικής και καινοτομίας κ.α.

«Η παρουσία μου στα δρώμενα του τόπου θα συνεχίσει να είναι ενεργή, στην προσπάθεια να συμβάλω με τις δυνάμεις μου στην πρόοδο της περιοχής» τόνισε ο κ. Γάτσιος.

Επίσης, επισκέφθηκε την πρώην Μεταλλουργική στο Κεφαλόβρυσο, εργοστάσιο που εξαγοράστηκε από την ElvalHalcor.

Ο κ. Γάτσιος συναντήθηκε με τον διευθυντή της μονάδας Γιώργο Μπότη, ο οποίος του παρουσίασε αναλυτικά το σχέδιο υλοποίησης επενδύσεων και αξιοποίησης του εμπορικού δικτύου της ElvalHalcor.

 «Η επαναλειτουργία της Μεταλλουργικής είναι ένα γεγονός ιδιαίτερης σημασίας όχι μόνο για το ακριτικό Πωγώνι αλλά και συνολικά για την οικονομία τού νομού μας. Ο τόπος έχει ανάγκη από επενδύσεις και ιδιαίτερα σε περιοχές που φθίνουν οικονομικά και πληθυσμιακά» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γάτσιος.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back