Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κονκισταδόρ

Εικόνα του άρθρου Κονκισταδόρ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/02/2018, 19:30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το χρονικό μιας σχεδόν προδιαγεγραμμένης νίκης εκτυλίχθηκε στα Περιβόλια, όπου ο ΠΑΣ επικράτησε με 3-0 του ουραγού Πλατανιά, με κατοχή σε όλο τον αγώνα και περισσότερες ευκαιρίες. Το επίκεντρο όμως ήταν και πάλι ο Πέδρο Κόντε που σκόραρε ξανά δύο φορές και μαζί με άλλη μια του Μπέριου, επιβλήθηκε εύκολα.

Ο ισπανός επιθετικός «χτύπησε» δύο φορές, στο 47’ και στο 51’ , αλλά ήδη από το πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ είχε τις ευκαιρίες, όπως ευκαιρίες είχε και ο Πλατανιάς, με περισσότερες μάλιστα «εντός εστίας» τελικές.

Τζημόπουλος, Χαλκιαδάκης από τη μια, Ενσικουλού, Ουντότζι (που σταμάτησε σε εκπληκτική απόκρουση του Βελλίδη) δεν κατάφεραν να σκοράρουν, ούτε επίσης ο Μπετρά που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στο 33’.

Στην επανάληψη, ο Κόντε μπήκε φουριόζος. Στο 47’ με τη βοήθεια του Στάμου άνοιξε το σκορ και στο 51’ διπλασίασε τα τέρματα με «εμβληματικό» πλασέ. Στο 53’ παραλίγο να γίνει το 3-0 όταν ο Μιχαήλ βρήκε δοκάρι. Το σκορ έκλεισε ο Μπέριος στο 86’, που είχε περάσει λίγο νωρίτερα αλλαγή.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Νίλι (76' Στανισάβλιεβιτς), Στάμου (58' Ντουαλά), Καρυπίδης, Βάντερσον, Πατράλης, Πλιάτσικας, Μαλσά, Ενσικουλού, Ουντότζι (49' Κασάλιτσα), Πετρόπουλος

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος (76' Μπέριος), Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Μανθάτης (71' Νικολιάς), Βιντάλ, Χαλκιαδάκης (58' Γιάκος), Μπετρά, Κόντε

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back