ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Χτύπησε» μέσα σε μισή ώρα

Εικόνα του άρθρου «Χτύπησε» μέσα σε μισή ώρα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/10/2017, 21:00
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις νίκες επέστρεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα, κερδίζοντας 3-1 τον Πλατανιά, σε ένα παιχνίδι που, στο πρώτο του ημίχρονο, ήταν ένα από τα καλύτερα μέχρι στιγμής στην όχι και τόσο σούπερ, από πλευράς θέαματος, λίγκα.

Ο Πλατανιάς μπήκε μπροστά στο σκορ με ωραίο γκολ του Γκζέλτσακ στο 7ο μόλις λεπτό, με μακρινό σουτ. Λίγο νωρίτερα, ο Κόντε είχε στείλει μια τροχιοδεικτική πάνω από τα δοκάρια του Κοκκαλά και ήταν αυτός που έβαλε τη σφραγίδα του στην επιστροφή του ΠΑΣ στις νίκες. Στο 12’ ο Γαρουφαλιάς του πάσαρε, ο Κόντε κέρδισε αμυντικό και τερματοφύλακα στο πλάι και ισοφάρισε.

Στο 36’, ο Θέμης Τζημόπουλος πήδηξε ψηλότερα από όλους, κέρδισε την κεφαλιά και ο Κοκκαλάς δεν μπόρεσε να κρατήσει τη μπάλα, δίνοντας στον ΠΑΣ το προβάδισμα. Μόλις τρία λεπτά αργότερα, μπήκε το πιο ωραίο γκολ του αγώνα, από τον άξιο συμπαραστάτη του Κόντε, Μπρούνο Χαλκιαδάκη. Ο Ναδάλες έκανε ψιλοκρεμαστή πάσα στο χώρο, ο Χαλκιαδάκης βγήκε ελάχιστα μπροστά από τον αμυντικό και πριν η μπάλα σκάσει στο χορτάρι, με ωραίο αριστερό σκροπ έκανε το 3-1.

Στη συνέχεια, ο Πλατανιάς ξαναπήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να μπορεί να κάνει κάτι ιδιαίτερο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο χαμηλών τόνων, με κάποιες καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες. Σε μια από αυτές, στο 60’, ο Γιάκος νικήθηκε από τον Κοκκαλά στο τετ α τετ. Στο 85’ ο Ντικαμονά αποβλήθηκε για χτύπημα στον Κόντε.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΓιάννηςΠετράκης): Βελλίδης,Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Λίλα, Γαρουφαλιάς (65'Νικολιάς), Γιάκος (73' Μανθάτης), Χαλκιαδάκης (81' Σολτάνι), Κόντε.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΓιώργοςΠαράσχος): Κοκκαλάς,Στάθης, Ντικαμονά, Πριντέτα (70' Κοροβέσης), Βάντερσον, Ντεβέσα (80' Στόιτσεφ),Δημούτσος (73' Πατράλης), Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Ενσικουλού, Γκζέλτσακ.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back