Λυκ πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κολυμβητικός θεσμός τα «Ποσειδώνια»

Εικόνα του άρθρου Κολυμβητικός θεσμός τα «Ποσειδώνια»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/04/2019, 21:44
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 9-12 ετών βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο που τελειώνει στο κλειστό της Λιμνοπούλας, για να πάρουν μέρος στα 12α Ποσειδώνια, που διοργάνωσε ο Ποσειδών Ιωαννίνων. Συνολικά, πήραν μέρος 450 παιδιά, μέλη 22 συλλόγων από όλη την Ελλάδα. Η διοργάνωση είναι από τις πλέον καθιερωμένες στην Ελλάδα, με πολλές συμμετοχές και διοργάνωση που προβλέπει ακόμα και κάλυψη εξόδων διαμονής σε επίλεκτους αθλητές, από τον Ποσειδώνα.

«Είναι αυτονόητο ότι όλες αυτές οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις προσφέρουν πολλά στις κατά τόπους οικονομίες. Αυτό είναι μια προστιθέμενη αξία στον τουρισμό της περιοχής», ανέφερε η Αγνή Δρίμτζια, πρόεδρος ομίλου.

Επίσης, ο Ποσειδών Ιωαννίνων απονέμει τα εύσημα για τις παρεμβάσεις στο κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας: «Τα 12α Ποσειδώνια δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν, όχι με τόση επιτυχία τουλάχιστον, χωρίς τις αντίστοιχες υποδομές. Μετά τις συνεχείς αναβαθμίσεις που έχουν γίνει στο κολυμβητήριο, πλέον είναι σε θέση να φιλοξενήσει άρτια οργανωμένα αθλητικά γεγονότα» αναφέρει.

Σημειώνεται πως τα αποτελέσματα των αγώνων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα https://www.poseidonia.gr/

Τέλος, ο όμιλος απένειμε βραβείο στον Γιάννη Τζίμα, τον αστυνομικό που, αγνοώντας τον κίνδυνο και χωρίς να είναι ειδικά εκπαιδευμένος, έσωσε γυναίκα από πνιγμό στη λίμνη.

Ο ίδιος, απαντώντας σε αυτούς που χαρακτηρίζουν την πράξη του παράδειγμα προς μίμηση, ανέφερε πως αυτές «οι αναφορές είναι υπερβολικές» και ότι έκανε μόνο το καθήκον του και πως θα το ξαναέκανε, αν βρισκόταν πάλι μπροστά σε ένα αντίστοιχο περιστατικό.

Επίσης, βραβείο απονεμήθηκε και στην ομάδα του κολεγίου Deree, για τη συμμετοχή με τον μεγαλύτερο αριθμό αθλητών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back