ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Κλειστό ξιφασκίας: Όσα δεν βλέπουμε... στο facebook

Εικόνα του άρθρου Κλειστό ξιφασκίας: Όσα δεν βλέπουμε... στο facebook
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/12/2021, 21:09
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σε ένα… facebook spam από το προσωπικό προφίλ του περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη, εξελίσσεται η μεταφορά του κλειστού ξιφασκίας στα Ιωάννινα.

Τα υλικά του κλειστού του Ελληνικού έρχονται στα Ιωάννινα σε δόσεις, με φορτία που κανείς δεν γνωρίζει επίσημα πού αποθηκεύονται και πώς θα αξιοποιηθούν.

Κανείς άλλωστε δεν έχει ενημερώσει επίσημα πού θα συναρμολογηθεί το κλειστό της ξιφασκίας. Αυτά, τα γνωρίζει μόνο ο περιφερειάρχης και ο… προσωπικός του λογαριασμός στο facebook, από όπου και η εντυπωσιακή φωτογραφία των υλικών.

Για τη μεταφορά του κλειστού και την εγκατάστασή του στα Ιωάννινα, υπάρχει προγραμματική σύμβαση μεταξύ ΓΓΑ, Περιφέρειας (του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης συγκεκριμένα) και ΠΕΑΚΙ. Προς το παρόν, ο κ. Καχριμάνης έχει παρακάμψει τους «εταίρους» στη συμφωνία.

Υποτίθεται επίσης ότι το κλειστό θα εγκατασταθεί στο Πανηπειρωτικό, στην Ανατολή.

Για τίποτε από όλα αυτά όμως δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, ούτε για τον προγραμματισμό, ούτε για τις απαιτούμενες μελέτες, ούτε για το σημείο της προσωρινής αποθήκευσης του εξοπλισμού.

Επίσης, δεν υπάρχει ενημέρωση για κάποιο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της μεταφοράς, αλλά και επανασυναρμολόγησης και επομένως, τελικής χρήσης του κλειστού, στα Ιωάννινα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back