πλαισιο πισω Λυκ πίσω

ΚΚΕ (μ-λ): Καταγγέλλει τον Δήμο Ιωαννιτών για το πρόστιμο στο ΕΚΙ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/08/2024, 07:59

Το ΚΚΕ (μ-λ) καταγγέλλει το πρόστιμο που επέβαλε ο Δήμος Ιωαννιτών στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων για αφισορύπανση.

«Πρόκειται για μία ακόμα περίπτωση δίωξης της πολιτικής και συνδικαλιστικής δράσης» σημειώνει η οργάνωση και αναφέρει ότι «είναι πολλά τα παραδείγματα προστίμων, διώξεων και καταστολής ιδίως των δυνάμεων που αναφέρονται στην αριστερά, υπερασπίζονται τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα, προπαγανδίζουν την οργανωμένη αντίσταση και πάλη και διακηρύσσουν τις κομμουνιστικές ιδέες».

Συμπληρώνει ότι «οι περιβαλλοντικές ευαισθησίες τους δεν πείθουν κανέναν, όταν εξαντλούνται στις αφίσες και τα πανό των πολιτικών και συνδικαλιστικών οργανώσεων».


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
Νακος Γ.
Επιτέλους μια δημοτική αρχή που επιβάλει τα αυτονόητα. Επειδή καποιοι θεωρουν τους εαυτους τους αρχουσα ταξη και υπερανω όλων, ακομα κ του νόμου. ήμαστε εμείς υποχρεωμένοι να σκύβουμε το κεφαλι και να κλεινουμε τα ματια σε ότι παρανομία κάνου. Ε λοιπον κυριοι συνδικαλιστές, όλοι ημαστε ισοι απέναντι στο νομο και καλώς σας επέβαλλαν πρόστιμο. Με τη δική σας λογική όποιος εχει κατι να διαφημίσει θα το κολαει απο εδω κ απο εκει με το έτσι θέλω. Αλλα είστε τόσο λαμογια που θα βάλετε να πληρώσουν το πρόστιμο εμεις τα μελη εργαζόμενοι του εργατικού κέντρου και όχι ο εργατοπατερούλης που ήθελε να περάσει κομματική γραμμή μέσω της δράσης και έδωσε την εντολή. Αίσχος και πάλι αίσχος. Αυτος ειναι ο λόγος που δεν μπορούμε να κάνουμε νέα μέλη στο σωματείο, η κομματοποιημενη λογική σας. πληρωμένοι
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back