Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων, στον απόηχο μιας προσχώρησης

Εικόνα του άρθρου ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων, στον απόηχο μιας προσχώρησης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/12/2021, 14:19
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Παρέμβαση για το παράδοξο της περίπτωσης του Άλκη Λάνταβου κάνει ο αναπληρωτής γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων Μάριος Βαβάτσικος.

Ο Άλκης Λάνταβος προσχώρησε την περασμένη εβδομάδα στην παράταξη του Σπύρου Ριζόπουλου «Ορίζοντες Ηπείρου». Την ίδια ώρα, παραμένει γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων, με την παραίτησή του να μην έχει γίνει ακόμα αποδεκτή από την Αθήνα.

Με την παρέμβασή του, ο κ. Βαβάτσικος (ο οποίος στις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ είχε υποστηρίξει τον Γιώργο Παπανδρέου) θέτει εμμέσως πλην σαφώς ενώπιον των ευθυνών τους όχι μόνο τα μέλη της Νομαρχιακής και της Κεντρικής Επιτροπής του νομού Ιωαννίνων αλλά και toν γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής και τον ίδιο τον πρόεδρο κ. Ανδρουλάκη, τους οποίους καλεί να πάρουν θέση. Σε αυτό το σημείο συνδέει τα τεκταινόμενα με την παράταξη «Ήπειρος Όλον» του Δημήτρη Δημητρίου, με το ψηφοδέλτιο της οποίας είχε κατέβει ο κ. Λάνταβος στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η παράταξη «Ήπειρος Όλον» είχε τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Βαβάτσικος εκτιμά ότι η θέση του ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να «ενισχύει τη στήριξη στο πρόσωπο του κ. Δημητρίου, των εκλεγμένων συμβούλων αλλά και της περιφερειακής παράταξης». Επί της ουσίας ζητά την άμεση απομάκρυνση του κ. Λάνταβου από τη θέση του γραμματέα ή και τη διαγραφή του ακόμα.

«Είναι χρέος μας να αποκαταστήσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες, η οποία θεωρώ ότι έχει κλονιστεί από ενέργειες που προκαλούν σύγχυση, και να ξεκινήσουμε να κάνουμε πράξη την εντολή που μας έδωσαν οι 4.500 πολίτες στον νομό και οι 270.000 πανελλαδικά. Εντολή για να πάμε την παράταξη εκεί που της αξίζει με θέσεις, όραμα και αξίες που εκφράζουν τον πολίτη. Διότι, είμαστε εδώ για να παράξουμε πολιτική, και όχι σουρεαλισμό» αναφέρει με νόημα ο αναπληρωτής γραμματέας.

Αφορμή για την παρέμβαση του κ. Βαβάτσικου αποτέλεσαν οι δύο τελευταίες συνεδριάσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων.


Διαβάστε: Και ξαφνικά το ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων απέκτησε πρόβλημα

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back