Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ξαφνικά, το ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων απέκτησε πρόβλημα

Εικόνα του άρθρου Ξαφνικά, το ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων απέκτησε πρόβλημα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/12/2021, 19:51
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ενώ οι εκλογές νέων ηγετών σηματοδοτούν πολιτική ανάκαμψη, το ΚΙΝΑΛ στα Ιωάννινα απέκτησε πολιτικό πρόβλημα.

Αυτό, προσωποποιείται στον υπό παραίτηση γραμματέα της ΝΕ Ιωαννίνων Άλκη Λάνταβο, την απόφασή του να φύγει από την παράταξη Ήπειρος Όλον και να ενταχθεί στους Ορίζοντες Ηπείρου, αλλά και τους συνολικούς χειρισμούς γύρω από την υπόθεση.

Ο κ. Λάνταβος, στη μεσημεριανή παρουσίαση από τον κ. Ριζόπουλο, είπε ότι «με την εκλογή του κ. Ανδρουλάκη κλείνει ο κύκλος της ανανέωσης στην κεντρική πολιτική σκηνή. Ήρθε η ώρα να γίνει και στην Ήπειρο».

Το απόγευμα, ήρθε η απάντηση από την παράταξη Ήπειρος Όλον του κ. Δημήτρη Δημητρίου. Το εντυπωσιακό είναι ότι η περιφερειακή παράταξη απαντάει για λογαριασμό του… ΚΙΝΑΛ και όχι τόσο για λογαριασμό της (αν γίνει αποδεκτή η άποψη ότι οι περιφερειακές παρατάξεις είναι «ανεξάρτητες») και αφού διαγράφει τον κ. Λάνταβο, αναφέρει: «Η παράταξη Ήπειρος Όλον συνεχίζει ενωμένη και με ομοψυχία τον αγώνα της, πιστή στις αρχές και τις αξίες της, όπως αυτές απορρέουν και μέσα από τις δηλώσεις του νέου αρχηγού του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκη».

Από την άλλη, ούτε η νομαρχιακή του ΚΙΝΑΛ θα μπορούσε να απαντήσει, καθώς ο επικεφαλής της είναι υπό παραίτηση...

Η παράταξη συνεχίζει λέγοντας ότι «κάθε προσπάθεια από οποιονδήποτε  να εμπλέξει τον νέο πρόεδρο Ν. Ανδρουλάκη σε καθαρά προσωπικές-επικοινωνιακές  στρατηγικές και ενδεχομένως για  ίδιον όφελος, είναι προσπάθειες που πέφτουν στο κενό και αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Το ακόμα εντυπωσιακότερο, στο πολιτικό πρόβλημα που απέκτησε το ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων εκ του μη όντος, είναι ότι και ο κ. Λάνταβος το νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ στήριξε…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back