Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το ΚΕΘΕΑ επισκέφθηκε η Ενότητα Πολιτών

Εικόνα του άρθρου Το ΚΕΘΕΑ επισκέφθηκε η Ενότητα Πολιτών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/04/2019, 19:00
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος επισκέφτηκε σήμερα ο Θωμάς Μπέγκας, υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού.

Συνάντησαν τον υπεύθυνο του ΚΕΘΕΑ Γιάννη Παπαχρήστου και εργαζόμενους στο Δίκτυο, ενώ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με μέλη της θεραπευτικής κοινότητας.

Ο κ. Μπέγκας αναφέρθηκε στην «πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με το ΚΕΘΕΑ» καθώς και τη βοήθεια που παρέχει ο Δήμος μέσω των κοινωνικών δομών και υπηρεσιών του.  Παράλληλα, άκουσε τους προβληματισμούς και τις ανάγκες των μελών της θεραπευτικής κοινότητας ενώ δεσμεύτηκε να ικανοποιήσει άμεσα το αίτημα τους για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών τους οποίους έχουν ανάγκη για τα μαθήματα που κάνουν με εθελοντές εκπαιδευτικούς και τα οποία τους δίνουν τη δυνατότητα να αποφοιτήσουν από το νυχτερινό Λύκειο.

«Είμαστε σε μια συνεχή επαφή για να διευρύνουμε το επίπεδο της συνεργασίας μας και χαίρομαι πραγματικά γιατί διαπιστώνω ότι υπάρχει βούληση και από τις δύο πλευρές να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας οι οποίοι βρέθηκαν σε μια δύσκολη στιγμή αλλά τώρα προσπαθούν να επιστρέψουν ως ισότιμα μέλη στην κοινωνία μας», τόνισε ο κ. Μπέγκας.

Μαζί του στην επίσκεψη ήταν οι υποψήφιοι-ες Αγγελική Αγέλη, Σοφία Μαρκούλα, Ντίνα Μπακόλα, Ναπολέων Παπαγεωργίου, Γιάννης Μανώλης και Βασίλης Νούσιας.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back