Καταγγελίες στον Δήμο Ζίτσας

Εικόνα του άρθρου Καταγγελίες στον Δήμο Ζίτσας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/03/2019, 15:47

H «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» με επικεφαλής τον Βασίλη Γαρδίκο καταγγέλλει τη δημοτική αρχή για «την πλήρη απαξίωση του θεσμού του δημοτικού συμβουλίου», καθώς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ζήτησε να αναγνωστούν δημόσια έγγραφα και η δημοτική αρχή αρνήθηκε.

Συγκεκριμένα, το θέμα αφορούσε έργο κατασκευής ομβρίων στον Άγιο Ιωάννη, αλλά, πάντα σύμφωνα με την παράταξη, η δημοτική αρχή αρνήθηκε την ανάγνωση της αλληλογραφίας με τη διεύθυνση Υδάτων.

«Το έλλειμμα δημοκρατίας και ενημέρωσης, που έχει ως ‘σημαία’ της η σημερινή δημοτική αρχή, δεν αξίζει, ούτε στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά ούτε και στους δημότες» αναφέρει σχετικά.

Η δημοτική αρχή από την πλευρά της, απάντησε λίγη ώρα αργότερα τονίζοντας ότι «η φράση 'τυχοδιωκτική τακτική' που καταλογίζει στη δημοτική αρχή φαίνεται πως είναι πολύ οικεία στον κ. Γαρδίκο, καθότι ήταν τακτική που ο ίδιος ακολουθούσε στα θέματα που χειριζόταν κατά τη θητεία του ως αντιδήμαρχος. Επαναλαμβάνουμε και ελπίζουμε να το κατανοήσει εγκαίρως πως δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε στον ολισθηρό δρόμο που έχει επιλέξει».  



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back