πλαισιο πισω Λυκ πίσω

Καταγγελίες για λειψυδρία στη Δροσοπηγή Κόνιτσας

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/08/2024, 07:53

Αναφορά στον δήμαρχο Κόνιτσας για το πρόβλημα ύδρευσης στη Δροσοπηγή έκανε ο Τάκης Σδούκος, σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης, οι κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι «υπάρχουν διαρροές και κάποιες υδρομαστεύσεις δεν είναι συνδεμένες με το δίκτυο. Η δε αντλία δεν έχει συντηρηθεί ποτέ και ούτε έχει ελεγχθεί η ποσότητα της παροχής νερού από την γεώτρηση».

Ο κ. Σδούκος αναφέρει ότι «ο μεν αρμόδιος αντιδήμαρχος αφού αμφισβήτησε το ενδιαφέρον της Λαϊκής Συσπείρωσης, απάντησε πως έχει συντηρήσει την γεννήτρια και την αντλία και δεν πως μπορεί να κάνει οτιδήποτε άλλο. Ο δε δήμαρχος αν και δήλωσε ενήμερος για το πρόβλημα, μετέφερε την ευθύνη στην ανομβρία και στην κακή διαχείριση του νερού από τους κατοίκους της Δροσοπηγής».

Η παράταξη σημειώνει ότι «επειδή το πρόβλημα είναι σοβαρό και θα επιδεινωθεί τις επόμενες ημέρες απαιτούμε από την διοίκηση του δήμου Κόνιτσας να βρει και να εφαρμόσει άμεσα λύση στο πρόβλημα της Δροσοπηγής και να εγγυηθεί για αυτό, ώστε οι κάτοικοι του χωριού που όλο τον χρόνο πληρώνουν πανάκριβα δημοτικά τέλη, να αποφασίσουν να έρθουν στο χωριό».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back