Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Καλούτσιανη: Το βάσανο τελειώνει…

Εικόνα του άρθρου Καλούτσιανη: Το βάσανο τελειώνει…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/05/2018, 00:47
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Καλούτσιανη βιώνει τον τελευταίο καιρό μια αρκετά δύσκολη κατάσταση λόγω των απανωτών έργων που γίνονται. Καλώς εχόντων των πραγμάτων και καιρού επιτρέποντος, σε δύο εβδομάδες η… τάξη θα επανέλθει. 

Η όλη ιστορία ξεκίνησε μετά τα Χριστούγεννα, όταν εργολάβος της ΔΕΥΑΙ ξεκίνησε να υλοποιεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο: Τη σύνδεση των παροχών με το νέο δίκτυο ύδρευσης. Οι διαδικασίες αυτές ολοκληρώθηκαν. Σημειωτέον ότι αρκετές περιοχές έπαιρναν νερό μέσω αμιαντοσωλήνων, οι οποίοι πια καταργήθηκαν. Ένα από τα τελευταία «προπύργια» αμιαντοσωλήνων βρισκόταν στην οδό Αλκέτα, όπου σχεδόν κάθε μήνα ο παλιός σωλήνας έσπαγε, με τα συνεργεία της ΔΕΥΑΙ να πονοκεφαλιάζουν κάθε φορά. 

Και αφού η ΔΕΥΑΙ ολοκλήρωσε τις δουλειές της, ήρθε η σειρά του έργου της βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης οδών. Αλλά, υπήρξε ένα έκτακτο γεγονός: Το «πέρασμα» οπτικών ινών από πάροχο. 

Αυτές τις ημέρες, ο εργολάβος έχει πιάσει ξανά δουλειά στους δρόμους. Με ανακοίνωση δε του Δήμου, από 20 έως 22 Μαΐου οι οδοί Αιακιδών, Ριζάρη και Αλκέτα θα είναι κλειστές για να γίνει ασφαλτόστρωση. Αμέσως μετά θα πάρει σειρά η οδός ΚΑ’ Φεβρουαρίου…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back