πλαισιο πισω Λυκ πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΗΠΕΘΙ: Κάλεσμα για την πρεμιέρα «Σόδες και ασπιρίνες»

Εικόνα του άρθρου ΔΗΠΕΘΙ: Κάλεσμα για την πρεμιέρα «Σόδες και ασπιρίνες»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/07/2024, 13:35
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις 29 Ιουλίου, στις 21:15, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ, η νέα παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων «Σόδες και ασπιρίνες» του Μιχάλη Κοβανίδη θα κάνει την πρεμιέρα της.

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Γιώργος Καψάλης τόνισε πως «η παράσταση αυτή αποτελεί μία ιδανική ευκαιρία για γέλιο, αλλά και για προβληματισμό, παρουσιάζοντας καταστάσεις και γεγονότα της καθημερινότητας». Πρόσθεσε δε ότι μετά την πρεμιέρα, θα ακολουθήσει περιοδεία στον Δήμο Ιωαννιτών και στην υπόλοιπη Ήπειρο.

Για μια «εξαιρετική δουλειά των συντελεστών» έκανε λόγο και η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ηπείρου στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Μαργαρίτα Γκογκάκη, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η σκηνοθέτης Όλγα Ζήση. Η κα Ζήση χαρακτήρισε «γενναία την κίνηση των συντελεστών για την πραγματοποίηση της θεατρικής αυτής παράστασης, αφού αποτελεί ένα όχι τόσο γνωστό έργο». Ευχαρίστησε δε το ΔΗΠΕΘΕ για τη στήριξη της παράστασης.

Στη συνέντευξη Τύπου μίλησε και ο μουσικός επιμελητής της παράστασης Δημήτρης Σιώρος, ο οποίος ευχαρίστησε για την ευκαιρία «να ‘ντύσει΄’ ακόμη μία παράσταση, η οποία θα μας κάνει να κλάψουμε και να γελάσουμε» όπως είπε. Κλείνοντας, ο ίδιος ευχαρίστησε τους συντελεστές και ευχήθηκε να υπάρξει και μία νεότερη συνεργασία. 

Τέλος, συντελεστές της παράστασης, συγκεκριμένα ο Νίκος Σφαιρόπουλος, η Μαρία Κατσουλίδη, ο Φάνης Κοσμάς, ο Λεωνίδας Μικρόπουλος και η Χαριτίνη Κούκου, απηύθυναν το δικό τους κάλεσμα προς το κοινό των Ιωαννίνων για να παρακολουθήσει την παράσταση τη Δευτέρα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back Ντοτη3