Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καιρός ήταν…

Εικόνα του άρθρου Καιρός ήταν…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/11/2018, 21:20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mε δύο γκολ του Κριζμάν ο ΠΑΣ έλυσε το επιθετικό του πρόβλημα και πήρε μια νίκη που ίσως αποδειχτεί «χρυσή» στη συνέχεια.

Ο ΠΑΣ ήταν «αφυπνησμένος», ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και με τον Γιάκο και τον Κρίζμαν σε καλή μέρα, μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ. Στο 15’, ο Μπουκουβάλας έβγαλε ωραία σέντρα και ο Κρίζμαν πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, περνώντας τη μπάλα από τον ελάχιστο χώρο που άφησαν αμυντικοί και τερματοφύλακας, για να ανοίξει το σκορ.

Στο 50΄, ο Κρίζμαν έβαλε το γκολ της αγωνιστικής. Σε σέντρα από τα δεξιά, γύρισε και με ανάποδο ψαλίδι από την κόψη της μικρής περιοχής, έκανε το 2-0. Στο 71’ ο Μπάγιτς σταμάτησε το Νικολιά σε τετ α τετ και στο 80’ ο Λεβαδειακός είχε δοκάρι με τον Ζησόπουλο

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Λίλα, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας,  Νικολιάς, Αποστολόπουλος, Ντόλοβατς (46’ Ξύδας), Γιάκος, Παμλίδης (84’  Σιόντης), Κριζμάν (78’ Αθανασιάδης)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπάγιτς, Νανγκίς  (57’ Μανγκά), Ζησόπουλος, Καραχάλιος, Παντελιάδης, Τσαμπουρής, Κρνέτα,  Όμο, Σαβαντογκό, Στανόγεβιτς (57’ Ιωαννίδης), Μαρκόφσκι

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back