ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επιστροφή στο «Χ»

Εικόνα του άρθρου Επιστροφή στο «Χ»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/02/2018, 19:15
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ πίεσε, αλλά ο Λεβαδειακός αυτή τη φορά ήρθε «διαβασμένος» στους «Ζωσιμάδες» και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας. Το παιχνίδι ήταν βαρετό συνολικά, με λίγες καλές φάσεις και λίγο κόσμο στην εξέδρα, καθώς οι φίλαθλοι, μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, κρατάνε τις αποστάσεις τους από τους «Ζωσιμάδες».

Ο ΠΑΣ έπαιξε χωρίς τους Τζημόπουλο και Μπουκουβάλα και τον Χέλκβιστ να κάνει ντεμπούτο στο δεύτερο ημίχρονο. Παρότι η ομάδα περιόρισε τους φιλοξενούμενους πολύ, δεν είχε κλασικές ευκαιρίες και το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα από τα πιο «γκρίζα» του πρωταθλήματος μέχρι τώρα.

Στην επανάληψη, ο Λεβαδειακός είχε την ευκαιρία του αγώνα, στην πρώτη του επίθεση, όταν ο Μαρκόφσκι έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Βελλίδη. Ο ΠΑΣ χρειάστηκε ένα τέταρτο περίπου να ανακτήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά απειλούσε μόνο με κόρνερ και στημένα που «καθάριζαν» οι αμυντικοί του Λεβαδειακού και ο Σωτηρίου. Υποψία ευκαιρίας είχε ο Κόντε στο 79’, ενώ ο Χέλκβιστ παραλίγο να χριστεί σκόρερ στο πρώτο του παιχνίδι με τον ΠΑΣ στο 89’, αλλά ο Τριποτσέρης έκανε την προβολή, την τελευταία στιγμή. Τελικά, το παιχνίδι έληξε χωρίς τέρματα.

ΠΑΣ Γιάννινα : Βελλίδης, Βιντάλ(77' Γιάκος), Μπετρά(61' Χέλκβιστ), Γαρουφαλιάς, Μανθάτης, Χαλκιαδάκης(71' Νικολιάς), Μπέριος, Καρανίκας, Αποστολόπουλος, Κόντε, Μιχαήλ
Λεβαδειακός : Σωτηρίου, Αντιλέχου, Λεονάρντο (67' Τριποτσέρης), Σουμπίνιο (76' Νίκας), Μαρκόβσκι, Φαβάρο, Νουάνκο, Γιακουμάκης, Ζαραδούκας, Μητρόπουλος, Τσαμπούρης


FcTables.com


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back