Και μια ομιλία για τη δωρεά μυελού των οστών

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/02/2022, 17:35

Το 31o Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Συνεχιζόμενη Ενημέρωση του Παιδιάτρου διοργανώνει ο Τομέας Υγείας του Παιδιού του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Σωματείο Αρωγοί Πρόληψης και Θεραπείας Παιδικών Νοσημάτων, από 11 έως 13 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Grand Serai στα Ιωάννινα.

Η τελετή έναρξης θα γίνει την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, στις 20:00, με προσκεκλημένο ομιλητή τον αναπληρωτή καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών Σ. Γραφάκο και επιστημονικό διευθυντή της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας». Το θέμα της ομιλίας του θα είναι η δωρεά μυελού των οστών.

Το συνέδριο επανέρχεται φέτος με τη δια ζώσης οργάνωση στα Ιωάννινα και «έχει την τιμή να φιλοξενεί σημαντικό αριθμό προσκεκλημένων ομιλητών με φυσική παρουσία στα Ιωάννινα, μετά από αρκετό  χρόνο διαδικτυακών εκδηλώσεων» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας και των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων εφαρμόζοντας ένα σύστημα μικτής/υβριδικής διοργάνωσης με φυσική παρουσία (μόνο για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες) και διαδικτυακή συμμετοχή. Πληροφορίες για τη συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου διατίθενται εδώ  https://pediatric-ioannina.conferre.gr/.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back