Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Και η απόφαση ελήφθη: Ασημένιο δέντρο

Εικόνα του άρθρου Και η απόφαση ελήφθη: Ασημένιο δέντρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/12/2018, 15:09
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μαθητές-μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστρίτσας κάθισαν χτες στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων και πήραν τη απόφασή τους για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του Δημαρχείου.

Το νεανικό αυτό δημοτικό συμβούλιο, με την απόφασή του να είναι δεσμευτική για τον δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα, αποφάσισε ότι το Δημαρχείο πρέπει να κοσμεί ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο… από ασήμι. Αν και στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών, δεν δίνονται περισσότερες πληροφορίες, προφανώς, λόγω κόστους, θα πρόκειται για ένα μικρό δέντρο. Η απόφαση περί ασημένιου δέντρου συνδέεται με την παράδοση των Ιωαννίνων στην ασημουργία.

Τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Καστρίτσας υποδέχτηκαν ο κ. Μπέγκας και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Παπαδιώτης. Όπως τόνισε ο δήμαρχος, η πρωτοβουλία γι’ αυτή τη διαφορετική συνεδρίαση ανήκει στον δραστήριο πρόεδρο του Συλλόγου, Νίκο Πανταζή. «Τα παιδιά απέδειξαν ότι όχι μόνο μπορούν να συμμετέχουν σε μια συζήτηση με κανόνες, όπως απαιτείται σε μια συνεδρίαση ενός αυτοδιοικητικού οργάνου, αλλά και ότι έχουν τη διάθεση να αποτελέσουν ενεργά μέλη της κοινωνίας μας, συμμετέχοντας στα κοινά, είτε ως απλοί πολίτες είτε μελλοντικά ως αιρετοί» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3