Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Και επίσημα Νατάσα Τύρου-Ούζα

Εικόνα του άρθρου Και επίσημα Νατάσα Τύρου-Ούζα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/03/2019, 15:19
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την υποψηφιότητα της Νατάσας Τύρου-Ούζα με την παράταξη «Γιάννενα- Νέα Εποχή» ανακοίνωσε και επίσημα, σε συνέντευξη Τύπου, ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα, Νέα Εποχή» και υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Για τον κ. Ελισάφ, η υποψηφιότητα της κ. Τύρου-Ούζα «επιβεβαιώνει τον ακομμάτιστο και ακηδεμόνευτο χαρακτήρα της παράταξης». Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος είναι σήμερα περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Αλέκου Καχριμάνη ενώ έχει περάσει και από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ως υποψήφια βουλευτής. «Σήμερα καλωσορίζουμε στην παράταξή μας τη Νατάσα Τύρου-Ούζα. Η απόφασή της να συστρατευθεί μαζί μας, αφενός μας τιμά και αφετέρου προσθέτει δυναμική σε μία κίνηση που πορεύεται ακηδεμόνευτη, ανεξάρτητη και ακομμάτιστη» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Από την πλευρά της, η υποψήφια σύμβουλος εξήγησε τους λόγους συμπόρευσής της με τον κ. Ελισάφ. «Η απόφασή μου κυρίως στηρίζεται στο πρόσωπο του επικεφαλής της παράταξης κ. Μωυσή Ελισάφ και στο όραμά του» τόνισε και στη συνέχεια είπε τα καλύτερα για την προσωπικότητα του υποψήφιου δημάρχου αλλά και για το έργο που έχει αφήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών επί θητείας του δημάρχου Φίλιππα Φίλιου.

«Είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό, για μένα προσωπικά, το γεγονός, πως η ανεξάρτητη παράταξη ‘Γιάννενα Νέα Εποχή’ είναι απαγκιστρωμένη από πολιτικά φέουδα και χρίσματα που αποδείχθηκαν εν τέλει αδύναμα να συμβάλουν ουσιαστικά στη διοίκηση των Δήμων».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back