Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Και επίσημα Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας

Εικόνα του άρθρου Και επίσημα Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/08/2021, 15:46
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μετά από αρκετή καθυστέρηση, ήρθε και η επίσημη αναγνώριση της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας (ΕΔΟΦ), με την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να υπογράφει τη σχετική απόφαση.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο πρόεδρος της ΕΔΟΦ και αντιπρόεδρος της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη» Γιάννης Βιτάλης εκφράζει την ικανοποίησή του για μια υπόθεση που είχε πολλές περιπέτειες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς μπορώ να σας αναγγείλω ότι οι κόποι, οι προσπάθειες και η πίεση τόσων ετών, ακόμα και πριν τη δική μου ανάληψη καθηκόντων, απέδωσαν σήμερα την αναγνώριση της ΕΔΟΦ. Σας ευχαριστώ που σταθήκατε δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα με πίστη στο όραμα μας, πάντα με ενωτικό χαρακτήρα απωθώντας ζιζάνια διχασμού. Εξ αρχής στόχευα να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών σας και της εντολής που μου δώσατε να ολοκληρώσω κάτι που επί 15 χρόνια παλινδρομούσε και τελμάτωνε.  Μαζί καταφέραμε να αντιστρέψουμε το ‘ελληνικό’ στερεότυπο ‘αυτό δεν γίνεται’ σε ‘και όμως γίνεται!’. Όμως, θέλω να τονίσω ότι μπορεί να κάναμε την παρουσία μας αισθητή και χρήσιμη, με δυναμισμό και αποφασιστικότητα ακόμα και πριν την αναγνώρισή μας αλλά μπροστά μας έχουμε δρόμο και αγώνα. Έτσι και θα συνεχίσουμε» τονίζει.

Ο κ. Βιτάλης ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΣΕΒΓΑΠ Χ. Αποστολόπουλο, τον αντιπρόεδρο της ΔΟΦ Μ. Τζιότζο, τον Νίκο Παλάσκα, τον καθηγητή κ. Ανυφαντάκη, όσους συμμετέχουν στην ΕΔΟΦ και την υφυπουργό Φωτεινή Αραμπατζή.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back