Λυκ πίσω
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Και άλλα «αστέρια» για τη «Δωδώνη»

Εικόνα του άρθρου Και άλλα «αστέρια» για τη «Δωδώνη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/07/2019, 13:02
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» βραβεύτηκε για μια ακόμα φορά από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), στο πλαίσιο των Superior Taste Awards 2019.

Συγκεκριμένα, η γαλακτοβιομηχανία απέσπασε 3 χρυσά αστέρια για το κατσικίσιο τυρί, και 2 χρυσά αστέρια για το γιαούρτι Ηπειρώτικο Στραγγιστό 2% και 6%, την κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ και το Κλασικό 8%.

«Οι νέες αυτές διακρίσεις επιβεβαιώνουν πως η Γεύση του Καλού, η Γεύση της ‘Δωδώνη’ συνεχίζει να ξεχωρίζει και να επιβραβεύεται διεθνώς για την ποιότητα και την αυθεντικότητά της, χάρη στις αγνές πρώτες ύλες και στο αμιγώς 100% ελληνικό γάλα που χρησιμοποιεί η εταιρεία καθημερινά» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.  

Τα βραβεία Superior Taste Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTQi, με στόχο την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης ποιότητας και γεύσης παγκοσμίως, μέσω της αμερόληπτης διαδικασίας της «τυφλής δοκιμής» από 200 κορυφαίους σεφ και γευσιγνώστες.

Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Μιχάλης Παναγιωτάκης, δήλωσε σχετικά: 

«Ο καταναλωτής που επιλέγει τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ για τη διατροφή του, μόνο να κερδίσει έχει. Για την παραγωγή όλων των προϊόντων μας ακολουθούμε πιστά τη συνταγή των παππούδων μας, γάλα μόνο από Έλληνες παραγωγούς, ολόφρεσκο και υγιεινό και κατάλληλοι χρόνοι ωρίμανσης ειδικά στα ΠΟΠ τυριά». Πρόσθεσε δε ότι «για εμάς ‘ευαγγέλιο’ η τήρηση αυτή της συνταγής καθώς και η νομοθεσία περί ΠΟΠ ως μέρος της πάγιας δέσμευσής μας για διατήρηση της αυθεντικότητας, της αγνότητας και της ποιότητας των προϊόντων μας».



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back