Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Jazz now! στην Πρέβεζα

Εικόνα του άρθρου Jazz now! στην Πρέβεζα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/03/2019, 17:15
ΗΠΕΙΡΟΣ

Και φέτος το Preveza Jazz Festival θα διοργανώσει το Jazz Now!, με δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Το διήμερο γνωριμίας με τη τζαζ για νέους μουσικούς που θα περιλαμβάνει συναυλίες, jam sessions και εργαστήρια για όλα τα όργανα από τους καθηγητές και τους διδάσκοντες του Ιονίου Πανεπιστημίου υπό τον συντονισμό του Δήμου Δημητριάδη, θα γίνει το σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου στο Μουσικό Σχολείο και στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης της  Πρέβεζας. Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων είναι ελεύθερη (με απαραίτητη την εκδήλωση ενδιαφέροντός τους στα εργαστήρια των οργάνων).

Στο Jazz Now! του Preveza Jazz Festival θα διδάξουν οι καθηγητές του Ιονίου Πανεπιστημίου Δήμος Δημητριάδης -  σαξόφωνο, ιστορία της τζαζ, αυτοσχεδιασμός, Στέφανος Ανδρεάδης - κιθάρα, θεωρία, σύνολα, Γιώργος Κοντραφούρης - πιάνο, ακουστική αγωγή, σύνολα, και οι διδάσκοντες Τέρυ Βακιρτζόγλου - τραγούδι τζαζ, Ντίνος Μάνος –κοντραμπάσο, Βασίλης Ποδαράς –ντραμς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος, στην ιστοσελίδα https://prevezajazzfestival.wixsite.com/jazznow.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back