Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισόπαλο το παρόν, άνυδρο το μέλλον…

Εικόνα του άρθρου Ισόπαλο το παρόν, άνυδρο το μέλλον…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/11/2018, 21:10
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρότι το προσπάθησε περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδια, από τα πιο πρόσφατα, ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να κερδίσει, μένοντας με τον ένα βαθμό της πρώτης του ισοπαλίας. Ωστόσο, είναι μια ισοπαλία χωρίς γκολ, στην έδρα του, με τη Λαμία, οπότε μοιάζει και λίγο με ήττα, καθότι η ομάδα συνεχίζει να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τους «Ζωσιμάδες» ή να πάρει βαθμούς από ομάδες της σειράς της.

Η Λαμία μπήκε καλύτερα στο ματς, πιέζοντας τον ΠΑΣ, χωρίς όμως να φτάσει σε τρομερές ευκαιρίες,. Από την άλλη ο ΠΑΣ έχασε για άλλη μια φορά το δημιουργικό αλλά εύθραυστο Βιδάλ στο 26ο λεπτό.

Το ίδιο «βιολί» συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά στο β’ ημίχρονο, ο Κλάους έκανε φιλότιμες προσπάθειες, αλλά λίγο η βιασύνη και οι βαθιές μπαλιές χωρίς παραλήπτη, λίγο τα διπλά μαρκαρίσματα της Λαμίας στο πλάι, επέτρεψαν στον ΠΑΣ μια φλύαρη υπεροχή, χωρίς φάσεις.


Παρότι το πρωτάθλημα δεν έχει φτάσει καλά καλά στο ένα τρίτο του, η εικόνα του ΠΑΣ δείχνει ότι θα δυσκολευτεί πολύ φέτος…


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ : Βελλίδης,  Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Σιόντης (70' Νικολιάς),  Λίλα, Βιδάλ (26'  Κάστρο), Ντόλοβατς, Αθανασιάδης, Μυστακίδης (62'  Ξύδας).

ΛΑΜΙΑ : Σαράνοβ (89' λ.  τρ. Σαράνοβ), Βασιλαντωνόπουλος, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Σκαρντοβέλι,  Σκόνδρας, Δημούτσος, Μπερτόγλιο, Καραμάνος (90'+2' Ασίγκμπα), Επστάιν  (77' Ρόμανιτς), Μπαράλες.


FcTables.com


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back