Συντακτης: Βαρβάρα Αγγέλη
Δημοσιευση: 14-09-2020, 10:35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Γύρος Λίμνης ετοιμάζεται για το διήμερο 19-20 Σεπτεμβρίου, βάσει και των νέων κανόνων που επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Η διοργάνωση ανακοίνωσε τις αλλαγές σε εκκινήσεις, ωράρια και διαδρομές.

Ο Γύρος Λίμνης των 30 χλμ. θα ξεκινήσει από την πλατεία Μαβίλη την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 8 το πρωί και όχι στις 9, όπως τα προηγούμενα χρόνια, ενώ, μετά την εκκίνηση του πρώτου block, θα ακολουθήσουν εκκινήσεις τμηματικά σε γκρουπ των 90 ατόμων ανά 20 λεπτά.

Κανονικά στις 7.15 το πρωί θα γίνει η εκκίνηση στο Δυναμικό Βάδισμα των 30 χλμ., για το οποίο υπάρχουν και λίγες διαθέσιμες θέσεις ακόμη (δήλωση συμμετοχής στο info@ioanninalakerun.gr).

Δραστικές είναι οι αλλαγές στον αγώνα των 5 χλμ., ο οποίος μεταφέρεται από την πλατεία Μαβίλη στην Ακτή Μιαούλη, θα πραγματοποιηθεί σε νέα διαδρομή, ενώ αλλάζει και η ώρα εκκίνησης από τις 6 το απόγευμα στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να υπάρχει διαθέσιμος χρόνος για τμηματικές εκκινήσεις σε γκρουπ των 90 ατόμων ανά 20 λεπτά. Η νέα διαδρομή έχει ως εξής: Εκκίνηση Λεωφόρος Κάρολου Παπούλια (στο ύψος του ΚΕΠΑΒΙ)→ Στρ. Βογιάννου → Λεωφόρος Γ. Γεννηματά (πίσω από Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο) → Εμμανουήλ Παππά → 1ο ξύλινο γεφυράκι → Λεωφόρος Κάρολου Παπούλια → Τερματισμός στα Παλαιά Σφαγεία.

Όπως είναι γνωστό, έχει ακυρωθεί ο Παραλίμνιος Δρόμος των 10 χλμ., ενώ εγκαίρως είχε αποφασιστεί ότι τη φετινή χρονιά, λόγω της πανδημίας του covid-19, δεν θα πραγματοποιηθούν ο Παραλίμνιος Δρόμος ΑμεΑ, ο πρωτότυπος δρόμος «Μαμά- Καρότσι» και το Family Run.

Επίσης, απονομές θα πραγματοποιηθούν μόνο στις γενικές κατηγορίες Ανδρών- Γυναικών και όχι στις ηλικιακές κατηγορίες, με τους νικητές να παραλαμβάνουν τα μετάλλια και τα διπλώματά τους ταχυδρομικώς.

Οι δρομείς θα μπορούν να παραλαμβάνουν το πακέτο συμμετοχής τους από τη γραμματεία του αγώνα, που θα λειτουργεί στην πλατεία Μαβίλη από την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.
Το πρόγραμμα λειτουργίας της γραμματείας έχει ως εξής:
Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου
17:00-21:00: Παραλαβή Chip – αριθμών –αναμνηστικών (30 χλμ. – 5 χλμ.)
Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου
10.00 - 14.00: Παραλαβή Chip – αριθμών –αναμνηστικών (30 χλμ -5 χλμ)
16.00 - 21.00: Παραλαβή Chip – αριθμών –αναμνηστικών (30 χλμ).

Για όσους φτάσουν στα Γιάννενα την Κυριακή, θα υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής των αριθμών τους πριν την έναρξη των αγώνων, από τις 7 το πρωί.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
kaissa 2