ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ioannina airport από Σεπτέμβριο;

Εικόνα του άρθρου Ioannina airport από Σεπτέμβριο;
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/08/2017, 17:48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Για το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου μεταφέρθηκε… η οριστική λύση με το σύστημα ανεφοδιασμού των αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, μια απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει το αεροδρόμιο λειτουργικό, αξιόπιστο και ιδιαίτερα ελκυστικό για τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στις πτήσεις τσάρτερ από το εξωτερικό.

Ο Δήμος Ιωαννιτών περίμενε να γίνει αυτή την εβδομάδα το επίσημο ραντεβού με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στο υπουργείο Υποδομών, όπως είχε αποφασιστεί εδώ και καιρό. Τελικά, ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας και ο γενικός γραμματέας Μεταφορών Θάνος Βούρδας είχαν στην Αθήνα μία συνάντηση προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η συνάντηση αυτή φέρεται ότι έχει ένα κάποιο αισιόδοξο αποτέλεσμα.

Το υπουργείο Υποδομών δείχνει ότι έχει πειστεί για τις προοπτικές του αεροδρομίου Ιωαννίνων ενώ αισιοδοξεί ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον από εταιρίες τροφοδοσίας με καύσιμα για «επένδυση». Η λύση πάντως προωθείται, δεν είναι αυτή των μόνιμων εγκαταστάσεων (οι οποίες υπάρχουν στο αεροδρόμιο αλλά χρειάζονται σοβαρή αναβάθμιση) αλλά των κινητών μονάδων ανεφοδιασμού.

Εν αναμονή λοιπόν των επίσημων (και δεσμευτικών) ανακοινώσεων…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back