πλαισιο πισω tc1
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

To IKEA των Ιωαννίνων «ξανασυστήνεται»

Εικόνα του άρθρου To IKEA των Ιωαννίνων «ξανασυστήνεται»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/04/2022, 23:25
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του oμίλου FOURLIS, με στόχο να αναβαθμίσει την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών, προχώρησε σε ανανέωση του καταστήματος IKEA Ιωάννινα, δίνοντας έμφαση στην αμεσότερη και πιο ευχάριστη εξυπηρέτηση των πελατών μέσα από μία πιο ευέλικτη δομή και νέες λειτουργίες και υπηρεσίες.

Στο ανανεωμένο κατάστημα, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν όλη την εμπειρία ΙΚΕΑ σε μικρότερη διάταξη, αφού πλέον ο χώρος του καταστήματος εκτείνεται σε 10.000 τ.μ., αντλώντας πλούσια έμπνευση για το σπίτι τους και πραγματοποιώντας τις αγορές τους με μεγαλύτερη ταχύτητα και ευελιξία.

Η περιήγηση στο κατάστημα ξεκινά από τον εκθεσιακό Χώρο, που συνεχίζει να προσφέρει στον επισκέπτη απαράμιλλη έμπνευση μέσα από ολοκληρωμένα δωμάτια και έτοιμες ιδέες διακόσμησης. Στη συνέχεια, το κοινό συναντά και την ευρεία γκάμα Ειδών Οικιακού Εξοπλισμού για κάθε χώρο του σπιτιού του.

Συγκεκριμένα, το κατάστημα πλέον διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο κέντρο σχεδιασμού σε ένα αναπαυτικό lounge area, όπου οι επισκέπτες μπορούν με τη βοήθεια εξειδικευμένων υπαλλήλων της ΙΚΕΑ να σχεδιάσουν την κουζίνα ή την ντουλάπα τους και να λάβουν εξατομικευμένες συμβουλές σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου τους. 

Κεντρικό στοιχείο της αγοραστικής εμπειρίας αποτελεί και το νέο swedish deli, στο οποίο φιλοξενούνται το σουηδικό κατάστημα τροφίμων και το εστιατόριο ΙΚΕΑ. Εκεί, οι πελάτες μπορούν, πριν ή μετά την περιήγησή τους στο κατάστημα, να απολαύσουν αγαπημένες σουηδικές γεύσεις ή να τις προμηθευτούν για το σπίτι τους.

Για την αμεσότερη εξυπηρέτηση του κοινού, οι πελάτες πλέον επιλέγουν τα έπιπλα που επιθυμούν ανάμεσα σε 3.000 ετοιμοπαράδοτα, τα οποία τα παραλαμβάνουν από την εξυπηρέτηση πελατών, όπου υπάλληλοι της ΙΚΕΑ τα συγκεντρώνουν για εκείνους. Με αυτόν τον τρόπο, η διαδικασία αγορών γίνεται ακόμα πιο ξεκούραστη. Παράλληλα, για τα έπιπλα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα, το κοινό έχει τη δυνατότητα να τα παραγγείλει και να τα παραλάβει από το κατάστημα ή στον χώρο του με μία μικρή επιπλέον χρέωση. Όλα τα αξεσουάρ σπιτιού είναι άμεσα διαθέσιμα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
δεη πισω Μαννι πισω dodoni back