ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το ΙΚΕΑ Ιωάννινα έχει νέο πρόσωπο

Εικόνα του άρθρου Το ΙΚΕΑ Ιωάννινα έχει νέο πρόσωπο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/06/2022, 18:29
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ΙΚΕΑ, εταιρία του Ομίλου FOURLIS, «σύστησε» στα ΜΜΕ των Ιωαννίνων το νέο κατάστημα, όπως θα λειτουργεί πλέον μετά την ανανέωση και ανακατασκευή του χώρου.

Τώρα πλέον το ΙΚΕΑ Ιωάννινα είναι μικρότερο, εκτείνεται σε 10.000 τ.μ. και πρώτος σταθμός είναι ο εκθεσιακός χώρος με τις γνωστές ολοκληρωμένες προτάσεις, τα διάφορα οικιακά είδη κ.α.

Ακολουθεί το κέντρο σχεδιασμού όπου οι επισκέπτες-τριες μπορούν να σχεδιάσουν, με τη βοήθεια εξειδικευμένων υπαλλήλων της ΙΚΕΑ, την κουζίνα ή την ντουλάπα τους.

Μια καινούργια πρόταση είναι η υπηρεσία ραψίματος, όπου εξειδικευμένοι υπάλληλοι αναλαμβάνουν να ράψουν για τους πελάτες κουρτίνες με τρέσα, καλύμματα μαξιλαριών, τραπεζομάντηλα, αλλά και να κοντύνουν τις έτοιμες κουρτίνες ΙΚΕΑ με μια επιπλέον χρέωση. Στο ίδιο πνεύμα ακολουθεί η υπηρεσία κεντήματος, όπου ο καταναλωτής μπορεί να δώσει προσωπικό τόνο σε λευκά είδη της ΙΚΕΑ.

Μόνιμο είναι το Swedish Deli, στο οποίο φιλοξενούνται το Σουηδικό Κατάστημα Τροφίμων και το Σουηδικό Εστιατόριο, με τραπέζια ή take away και μαγειρική στο σπίτι.

Η Λία Σύρρα, store manager του καταστήματος IKEA Ιωάννινα τόνισε μεταξύ άλλων ότι «οι πελάτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέγουν τα έπιπλα που επιθυμούν, ανάμεσα σε 3.000 ετοιμοπαράδοτα, τα οποία τα παραλαμβάνουν από την Εξυπηρέτηση Πελατών, όπου υπάλληλοι της ΙΚΕΑ τα συγκεντρώνουν για εκείνους. Τα έπιπλα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα, μπορούν να τα παραγγείλουν και να τα παραλάβουν από το κατάστημα ή στον χώρο τους με μία μικρή επιπλέον χρέωση, ενώ όλα τα αξεσουάρ σπιτιού είναι άμεσα διαθέσιμα».

Τέλος, ο Πάρις Χρανιώτης, marketing & communication leader της IKEA πρόσθσε πως «H ανανέωση του καταστήματος πραγματοποιήθηκε με στόχο οι καταναλωτές να συνεχίσουν να αντλούν πλούσια έμπνευση για τον χώρο τους, πραγματοποιώντας τις αγορές τους πιο γρήγορα και πιο ξεκούραστα. Ο επισκέπτης ζει την ολοκληρωμένη εμπειρία IKEA, μέσα από την ευέλικτη δομή, την ταχύτερη διαδικασία εξυπηρέτησης, τους αναδιαμορφωμένους χώρους του Κέντρου Σχεδιασμού και του Swedish Deli, τις Υπηρεσίες Ραψίματος και Κεντήματος και βρίσκει ό,τι ψάχνει για το σπίτι του σε μία ευχάριστη βόλτα.»

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back