ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΙΚΕΑ Ιωάννινα: Νέο, αλλά και γνώριμο

Εικόνα του άρθρου ΙΚΕΑ Ιωάννινα: Νέο, αλλά και γνώριμο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/04/2022, 23:00
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το εγχείρημα του «εμπορικού πάρκου Ιωαννίνων» στην περιοχή του πρώην Δήμου Αγ. Δημητρίου, έχει ήδη 12 χρόνια λειτουργίας. Βασικός επιχειρηματικός παράγοντας και σημείο αναφοράς, παραμένει η IKEA.

Το κατάστημα ΙΚΕΑ των Ιωαννίνων λοιπόν δεν είναι όπως το θυμάστε. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής, έχει μικρότερη διάταξη με σκοπό να προσφέρει πιο γρήγορες και ακόμη πιο ευχάριστες αγορές.

Το ΙΚΕΑ των Ιωαννίνων λοιπόν, εκτείνεται σε 10.000 τ.μ. πλέον. Οι βασικές του διαφορές έγκεινται στο ανανεωμένο Κέντρο Σχεδιασμού, έναν μοντέρνο χώρο όπου οι επισκέπτες μπορούν, με τη βοήθεια των υπαλλήλων της ΙΚΕΑ, να σχεδιάσουν την κουζίνα ή την ντουλάπα τους σύμφωνα με τα γούστα και τις ανάγκες τους.

Επίσης, υπάρχει και το ολοκαίνουργιο Swedish Deli, το οποίο είναι και το γνωστό, αλλά και… νέο, γιατί πλέον φιλοξενεί το Εστιατόριο ΙΚΕΑ αλλά και το Σουηδικό Κατάστημα Τροφίμων σε έναν χώρο. Η πρόσβαση στο Swedish Deli είναι δυνατή μετά, αλλά και πριν την είσοδο και περιήγηση στην έκθεση. Φυσικά, ο κωδικός «σουηδικά κεφτεδάκια» παραμένει ισχυρότατος στη συνολική «εμπειρία ΙΚΕΑ».

Μία άλλη αλλαγή που συναντά κάποιος στο κατάστημα είναι ο τρόπος συλλογής επίπλων. Πλέον, οι πελάτες επιλέγουν τα έπιπλα που επιθυμούν ανάμεσα σε 3.000 ετοιμοπαράδοτα, και τα παραλαμβάνουν από την Εξυπηρέτηση Πελατών, όπου υπάλληλοι της ΙΚΕΑ τα συγκεντρώνουν για εκείνους. Με αυτόν τον τρόπο, η διαδικασία αγορών γίνεται ακόμα πιο ξεκούραστη. Παράλληλα, όσα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, μπορούν να παραληφθούν, είτε στο κατάστημα, είτε κατ’ οίκον με μία μικρή επιπλέον χρέωση.

Κατά τα λοιπά, όλα είναι στη θέση τους και πάλι, αλλά με διαφορετική διάταξη: εκθεσιακός χώρος με ολοκληρωμένα δωμάτια, αλλά και έτοιμες ιδέες διακόσμησης, πιο «see and buy» χώρους για τα είδη οικιακού εξοπλισμού, σε κάθε χώρο: κουζίνα, μπάνιο, κήπος κ.ο.κ.

Υπενθυμίζεται ότι το κατάστημα ΙΚΕΑ Ιωάννινα παρέχει δυνατότητα μεταφοράς, για την οποία μπορείτε να βρείτε πληροφορίες εδώ.

Μάθετε περισσότερα στο IKEA.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back