tc1
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ήπειρος Όλον: «Η Περιφέρεια Ηπείρου να δώσει εξηγήσεις για το Σούλι»

Εικόνα του άρθρου Ήπειρος Όλον: «Η Περιφέρεια Ηπείρου να δώσει εξηγήσεις για το Σούλι»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/05/2024, 12:10
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με ανακοίνωσή της η παράταξη «Ήπειρος Όλον» καταγγέλλει τους χειρισμούς της Περιφέρειας Ηπείρου στις γιορτές στο Σούλι, όπου πρακτικά έγινε ανεκτή η παρουσία του έκπτωτου πρίγκιπα Παύλου Γλύξμπουργκ στους επισήμους.

Το θεσμικό και πολιτικό ζήτημα που δημιούργησε ο κ. Γλυξμπουργκ και δεν μπόρεσε να χειριστεί με επιτυχία η Περιφέρεια, προκάλεσε σημαντικό ζήτημα.

Η παράταξη καταγγέλλει ότι η Περιφέρεια «από τη μία αποκλείει από τις εκδηλώσεις του Σουλίου την εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλο Θεσπρωτίας Παναγιώτα Αγγέλη απαγορεύοντάς της την είσοδο στο προαύλιο του Αγίου Δονάτου αλλά από την άλλη επιτρέπει την παρουσία ανάμεσα στους επισήμους σε περίοπτη θέση στο μέλος της έκπτωτης βασιλικής οικογένειας Παύλο Γλύξμπουργκ».

Καλεί Περιφέρεια και περιφερειάρχη να τηρούν τα πρωτόκολλα και να δώσουν δημόσιες εξηγήσεις.

Στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής, στις 28 Μαΐου, ο επικεφαλής της παράταξης Στέφανος Ζούμπας έθεσε το θέμα και κάλεσε τον περιφερειάρχη να δώσει εξηγήσεις.

Αυτός απάντησε ότι θα μιλούσε σχετικά, στο τέλος της συνεδρίασης, το οποίο όμως... δεν ήρθε ποτέ, καθώς ο κ. Καχριμάνης αποχώρησε, μετά από ένταση για το εργατικό δυστύχημα στην Αρίστη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
δεη πισω Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3