Oikonomou pisoi
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Συνέλαβαν ύποπτο για τα τρομο-δέματα

Εικόνα του άρθρου ΗΠΑ: Συνέλαβαν ύποπτο για τα τρομο-δέματα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/10/2018, 00:02
ΚΟΣΜΟΣ

Στη σύλληψη ενός άνδρα με την κατηγορία αποστολής τουλάχιστον 12 δεμάτων που περιείχαν αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς προχώρησαν οι αμερικανικές αρχές. Πρόκειται για έναν 56χρονο δηλωμένο Ρεπουμπλικάνο που ζει στη Φλόριντα και έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο Σέζαρ Σέιοκ Τζούνιορ έχει συλληφθεί πολλές φορές, μεταξύ των οποίων και μία επειδή απείλησε να χρησιμοποιήσει βόμβα.

Ο Σέιοκ συνελήφθη σήμερα έξω από ένα κατάστημα που πουλά ανταλλακτικά αυτοκινήτων στην πόλη Πλαντέισον της Φλόριντα, επεσήμαναν οι ομοσπονδιακές αρχές.

Πάνω στο λευκό φορτηγάκι του Σέιοκ, το οποίο κατασχέθηκε (φωτογραφία), υπάρχουν πολλά αυτοκόλλητα του Ντόναλντ Τραμπ αλλά και του Αμερικανού αντιπροέδρου Μάικ Πενς, καθώς και ένα που γράφει «Το CNN είναι χάλια», σύμφωνα με τη φωτογραφία που ανήρτησε στο Twitter δημοσιογράφος του CNN.

Ο Σέιοκ προωθεί καλλιτέχνες, κλείνει συναυλίες και «είναι ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης», σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn, στο οποίο αναφέρεται ως ιδιοκτήτης της εταιρείας International Gold Productions.

Το 2012 κήρυξε πτώχευση στο Μαϊάμι, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα. Τότε ο Σέιοκ είχε δηλώσει ότι ζει με τη μητέρα του στην πόλη Αβεντούρα στη Φλόριντα και ανέφερε ότι μοναδικά του περιουσιακά στοιχεία ήταν 1.150 δολάρια από επιστροφή φόρου και ένα αυτοκίνητο Chevy Tahoe του 2001.


ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ ντε Νίρο, που στοχοθετήθηκε από ένα ύποπτο δέμα όπως και άλλοι επικριτές του Ντόναλντ Τραμπ, κάλεσε σήμερα τους Αμερικανούς να απαντήσουν σε αυτό το κύμα εκφοβισμού με τη μαζική συμμετοχή τους στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

«Ευχαριστώ τον Θεό που δεν τραυματίστηκε κανείς και για τις θαρραλέες και αποτελεσματικές δυνάμεις επιβολής του νόμου που μας προστατεύουν» δήλωσε ο διάσημος πρωταγωνιστής 75 ετών, σε ένα δελτίο τύπου που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Υπάρχει κάτι ισχυρότερο από τις βόμβες: είναι η ψήφος σας. Οι πολίτες ΠΡΕΠΕΙ να ψηφίσουν» συμπλήρωσε ο ντε Νίρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ- Reuters-AFP. Φωτογραφία: CBS

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back