Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αν ήμουν περιφερειάρχης…

Εικόνα του άρθρου Αν ήμουν περιφερειάρχης…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/02/2023, 20:12
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Σπύρος Ριζόπουλος έρχεται να συμμεριστεί αντιδράσεις πολιτών στα social media για την ακύρωση της παρέλασης την 21η Φεβρουαρίου λόγω του θανάτου του δημάρχου Ιωαννίνων Μ. Ελισάφ.

Ο κ. Ριζόπουλος, επί της ουσίας, μιλάει για απουσία… «πολιτικού μάνατζμεντ» που οδήγησε την Περιφέρεια Ηπείρου στη ματαίωση της παρέλασης, η οποία είναι σημαντική για τους μαθητές, σύμφωνα με την εκτίμησή του. «Είναι κομμάτι της προσωπικής τους ιστορίας…» επισημαίνει.

Αναφέρει δε ότι δεν υπάρχει κανένα πρωτόκολλο «που να εφαρμόζει πένθος για πέντε ημέρες» και προσθέτει ότι όταν πέθανε η Φώφη Γεννηματά, κηρύχθηκε εθνικό πένθος για μια μέρα, όπως και ότι αν ο ίδιος ήταν περιφερειάρχης, θα επέτρεπε την παρέλαση και θα έδινε τη δυνατότητα στα μέλη των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας να κάνουν χρήση μαύρου πένθιμου περιβραχιονίου ως ένδειξη τιμής.

Ο Σπ. Ριζόπουλος αποφάσισε να κάνει σήμερα την τοποθέτηση, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών, γιατί, όπως λέει, δεν ήθελε «να προσθέσει στον ‘πόλεμο’ των κοινωνικών δικτύων».

ΣΧΟΛΙΑ
Ελένη
Θα υπάρξουν και άλλες παρελάσεις για να παρελάσουν οι μαθητές. Ούτε είναι κακό να μάθουν οι μαθητές ότι μερικές φορές τα πράγματα μας ξεπερνούν με τη σοβαρότητα τους και ότι είναι πάνω από " την προσωπική μας ιστορία ".
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back