Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Ημέρα καριέρας» από τον όμιλο Ikos Resorts

Εικόνα του άρθρου «Ημέρα καριέρας» από τον όμιλο Ikos Resorts
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/11/2018, 21:57
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού του ξενοδοχειακού ομίλου Ikos Resorts διοργανώνει ημέρα καριέρας, στις 7 Δεκεμβρίου στα Γιάννενα (11.00-18.00) στην αίθουσα της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών, στην οδό Παρασκευοπούλου 4.

Ο όμιλος Ikos Resorts είναι ένας από τους πλέον αναπτυσσόμενους ξενοδοχειακούς ομίλους, με αφετηρία τη Χαλκιδική και ξενοδοχεία σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Έχει ψηφιστεί ως η καλύτερη all-inclusive πρόταση από το Trip Advisor.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν τα ξενοδοχεία του ομίλου σε Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω, συμπεριλαμβάνουν όλους τους τομείς ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος (υποδοχή, εστιατόρια, μπαρ, κουζίνα, αποθήκη, κήποι, σπα, συντήρηση, καθαριότητα, παιδότοποι κ.α.)

«Στα Ikos resorts αναγνωρίζουμε ότι διαμορφώνουμε αυτή τη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας μαζί με τους ανθρώπους που εργάζονται κοντά μας. Αναζητούμε τους καλύτερους για να ηγηθούν σε κάθε ομάδα και δίνουμε την ευκαιρία σε όσους δουλεύουν μαζί τους να κερδίσουν σε γνώση και πείρα. Δεσμευόμαστε ότι εκτός από εργασία σε ένα πολυτελές περιβάλλον με δίκαιες αμοιβές, δίνουμε στο προσωπικό μας τη δυνατότητα να εξελιχθεί επαγγελματικά χάρη στη συνεχή εκπαίδευση που του προσφέρεται» αναφέρει μεταξύ άλλων η εταιρία.

Η πρόταση περιλαμβάνει σταθερό μισθό, διαμονή, διατροφή, συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο  23740 99440 και στο e-mail: careers@ikosresorts.com

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back