Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 20-04-2022, 09:36
ΗΠΕΙΡΟΣ

Ενημερωτική συνάντηση με την ομάδα διαχείρισης του Εθνικού Μηχανισμού Αναφοράς για την προστασία θυμάτων εμπορίας ανθρώπων (ΕΜΑ) του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ) πραγματοποίησε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας, ως σημείο επαφής του Δήμου, στις 11 Απριλίου στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου «Πάνθεον».

Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας Βασιλική Αντωνοπούλου και  Ειρήνη. Γκότοβου Ειρήνη και από τον Εθνικό Μηχανισμό Αναφοράς αντίστοιχα η Θεοδώρα Γιαννή, ηΖωή . Καφείβα και η Έλενα Μουλού υποδέχθηκαν εκπροσώπους τοπικών φορέων όπου μέσα από μια ευρεία ενημέρωση σχετικά με την εμπορία ανθρώπων (trafficking) και την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, επιβεβαιώθηκε η ανάγκη της διεπιστημονικής και διατομεακής συνεργασίας στην αντιμετώπιση της εμπορίας ανθρώπων.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, των Κέντρων Κοινότητας Πάργας και Σουλίου, του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Θεσπρωτίας, του Νοσοκομείου Φιλιατών, της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Θεσπρωτίας κ.α.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
iper piso solidus