ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Hackney Diamonds»: Οι Rolling Stones ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ

Εικόνα του άρθρου «Hackney Diamonds»: Οι Rolling Stones ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/09/2023, 22:27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Rolling Stones ανακοίνωσαν την Τετάρτη στο θέατρο Hackney Empire στο ανατολικό Λονδίνο το «Hackney Diamonds», το πρώτο τους άλμπουμ με πρωτότυπη μουσική εδώ και 18 χρόνια και το πρώτο μετά το θάνατο του ντράμερ Τσάρλι Γουάτς.

«Είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε το νέο μας single, το οποίο λέγεται "Angry", και το video του, και το "Angry" είναι το πρώτο single από το νέο μας άλμπουμ, το οποίο λέγεται "Hackney Diamonds", γι' αυτό βρισκόμαστε στο Hackney, και το οποίο κυκλοφορεί στις 20 Οκτωβρίου», δήλωσε ο Μικ Τζάγκερ, 80 ετών, στο αμερικανικό talk show Jimmy Fallon σε ζωντανή μετάδοση.

Οι οπαδοί του συγκροτήματος περίμεναν την ανακοίνωση από τότε που μια αινιγματική διαφήμιση εμφανίστηκε σε τοπική εφημερίδα τον περασμένο μήνα, με αναφορές σε μερικά από τα μεγαλύτερα κομμάτια των Stones και το όνομα του νέου άλμπουμ.

Το βίντεο για το «Angry», στο οποίο συμμετέχει η ηθοποιός Σίντνεϊ Σουίνι, έκανε πρεμιέρα στην εκδήλωση.

Το άλμπουμ, ο τίτλος του οποίου παραπέμπει σε σπασμένο γυαλί μετά από ληστεία, θα είναι το πρώτο μετά το θάνατο του Τσάρλι Γουάτς τον Αύγουστο του 2021. Ο Γουάτς, ο αρχικός ντράμερ των Stones, παίζει σε δύο από τα 12 κομμάτια του άλμπουμ.

Ο Τζάγκερ δήλωσε ότι πρόκειται για ένα «μείγμα» μουσικής, συμπεριλαμβανομένων ερωτικών τραγουδιών και μπαλάντων.

«Δεν θέλαμε να κάνουμε έναν οποιοδήποτε δίσκο και να τον βγάλουμε... Πριν ξεκινήσουμε είπαμε όλοι 'θα πάμε και θα κάνουμε έναν δίσκο που θα αγαπάμε πραγματικά οι ίδιοι. Σε άλλους μπορεί να αρέσει, σε άλλους όχι ... Αλλά είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό και ελπίζουμε να αρέσει σε όλους σας», είπε.

Το συγκρότημα συνεργάστηκε με τον βραβευμένο παραγωγό και μουσικό Άντριου Ουάτ για το άλμπουμ, το οποίο ηχογραφήθηκε σε διάφορες τοποθεσίες ανά τον κόσμο, όπως το Λονδίνο, το Λος Άντζελες και το Νασάου.

Φωτογραφία: Mark Seliger via Facebook



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back