Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ήθελαν να κλέψουν χρήματα από παγκάρι

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/10/2016, 22:27
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, δύο Αλβανοί 37 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας κλοπής, της παράνομης εισόδου στη χώρα και παραβάσεων του τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες συνελήφθησαν, γιατί νωρίτερα την ίδια ημέρα αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό από εξωτερικό παγκάρι του ιερού ναού της Αγίας Παρασκευής, το οποίο όμως ήταν άδειο.

Επίσης, από τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι, οι δύο αλλοδαποί δεν είχαν έγγραφα παραμονής στη χώρα ενώ στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους 323,1 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ  την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Εξιχνίαση κλοπής από κατάστημα στην Ανατολή 

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από κατάστημα στην Ανατολή.

Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 31χρονου Αλβανού, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε στην κλοπή που έγινε πριν από δύο χρόνια από παντοπωλείο, απ’ όπου αφαιρέθηκαν διάφορα πακέτα τσιγάρων, ένα ασύρματο τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back