Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Ή προκάτ κλειστό ή κατασκευή νέου»

Εικόνα του άρθρου «Ή προκάτ κλειστό ή κατασκευή νέου»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/01/2020, 16:31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, παρουσία πολλών φορέων, από τον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη και τον πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ Παντελή Κολόκα, μέχρι τους αντιεπριφερειάρχες Βασίλη Γοργόλη, Αγνή Νάκου, το δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Γιαννάκη, κ.α.

Ο κ. Καχριμάνης είπε ότι χρειάζεται το «πολυπόθητο μεγάλο κλειστό γυμναστήριο», αλλά φάνηκε ότι δεν είναι δεδομένος ο τρόπος κατασκευής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νέου Κλειστού, τόνισε ότι «η πόλη των Ιωαννίνων πρέπει και μπορεί να αποκτήσει το πολυπόθητο μεγάλο κλειστό γυμναστήριο, είτε πρόκειται για τη μεταφορά του υπάρχοντος κλειστού του Ελληνικού ή για την κατασκευή ενός νέου γυμναστηρίου».

Το σίγουρο είναι ότι το νέο κλειστό… δεν θα είναι στον Βοτανικό, αλλά στα Καρδαμίτσια.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Καχριμάνης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το έργο της επιτροπής λειτουργίας του Νέου Κλειστού, ενώ ο κ. Κολόκας τόνισε ότι  «ήδη έχει ξεκινήσει μια άριστη συνεργασία με το Νέο Κλειστό και με την Περιφέρεια, που τους επόμενους μήνες θα έχει απτά αποτελέσματα προς όφελος των σωματείων και των αθλητών». Πρόσθεσε ακόμα ότι είναι σε εξέλιξη οι ενέργειες για την κατασκευή προπονητηρίου αθλημάτων αίθουσας στα Σεισμόπληκτα.

Ο κ. Γιαννάκης είπε μεταξύ άλλων ότι «ο Δήμος στέκεται αρωγός στην προσπάθεια που κάνει η Επιτροπή Λειτουργίας του Γυμναστηρίου και η Περιφέρεια Ηπείρου για αναβάθμιση του αθλήματος του μπάσκετ».

Ο πρόεδρος της επιτροπής Ηλίας Γκαζιάνης, έκανε ένα σύντομο απολογισμό 18 μηνών και είπε πως στα σχέδια για τη νέα χρονιά είναι η  τοποθέτηση φωτιστικών LED,  η διαγράμμιση του πάρκινγκ και ο εξωτερικός φωτισμός, η λειτουργία του κυλικείου, νέα αποδυτήρια διαιτητών, πιο σύγχρονος ηλεκτρονικός πίνακας κ.λπ.

Στο τέλος της εκδήλωσης τα μέλη της Επιτροπής, Ηλίας Γκαζιάνης, Δημήτρης Τσιούμπος, Βασίλης Λούπας και Βασίλης Τσούρης, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Το φλουρί κέρδισε ο κ. Γοργόλης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back