Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρώτη πίτα στο Νέο Κλειστό

Εικόνα του άρθρου Πρώτη πίτα στο Νέο Κλειστό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/02/2019, 13:45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

To Νέο Κλειστό έκοψε την πρώτη του πίτα και ήταν όλοι εκεί: ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας που μαζί με τον περιφερειακό σύμβουλο Βασίλη Γοργόλη έκοψαν την πίτα, εκπρόσωποι των ομάδων μπάσκετ της πόλης (ΑΓΣΙ, Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα, IBC, Θρύλος Ιωαννίνων, Σπάρτακος, Μολοσσοί, ΠΑΣ Γιάννινα WBC), εκπρόσωπος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, της ΚΕΔ ΕΣΚΑΒΔΕ, των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών, εκπρόσωποι του Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ, προπονητές, αθλητές και αθλήτριες.

Τους καλεσμένους υποδέχθηκαν στην αίθουσα Τύπου του Νέου Κλειστού, τα μέλη της Επιτροπής Λειτουργίας, ο πρόεδρος Ηλίας Γκαζιάνης, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσιούμπος, ο ταμίας Βασίλης Τσούρης, ο νομικός σύμβουλος Θοδωρής Καρακίτσος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Βασίλης Λούπας.

Ο κ. Γκαζιάνης ευχαρίστησε για τη συνεργασία τον Δήμο και την Περιφέρεια και αναφέρθηκε στη «συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης του Νέου Κλειστού που αποσκοπεί στην ανάπτυξη του τοπικού μπάσκετ».

Ο κ. Μπέγκας είπε ότι η συνεργασία Δήμου-Περιφέρειας στον αθλητισμό «αποδίδει καρπούς, όπως φαίνεται μέσα και από την λειτουργία του Νέου Κλειστού». Επίσης, εξήρε τη διοίκηση του νέου κλειστού, λέγοντας ότι «συμβάλει στην αναβάθμιση του τοπικού μπάσκετ, με μια πενταμελή Επιτροπή Λειτουργίας που εργάζεται σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση, μπορεί να αποτελέσει το ‘σκαλοπάτι’ για το επόμενο βήμα, που θα είναι η κατασκευή ενός μεγαλύτερου Κλειστού Γυμναστηρίου».

Τέλος, ο κ. Γοργόλης τόνισε ότι πρέπει να γίνουν ακόμα περισσότερα βήματα μπροστά, ευχαριστώντας και αυτός τα μέλη της Επιτροπής Λειτουργίας, για την προσφορά τους.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back