ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η πλατεία Πάργης διαμαρτύρεται

Εικόνα του άρθρου Η πλατεία Πάργης διαμαρτύρεται
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/11/2018, 17:25
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κάθε προεκλογική περίοδος επιβάλλει συναντήσεις με πολιτιστικούς συλλόγους για όλες τις παρατάξεις. Η δημοτική παράταξη «Γιάννενα Τώρα» με επικεφαλής τον Άρη Μπαρτζώκα είχε συνάντηση λοιπόν με αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πήγασος» της πλατείας Πάργης.

Ο πολιτιστικός σύλλογος, σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης, έθεσε το ζήτημα των πολιτιστικών εκδηλώσεων, ζητώντας επί της ουσίας η πλατεία Πάργης να έχει το δικό της μερίδιο κι όχι μόνο η γειτονική, κεντρική πλατεία. Ένα άλλο βασικό ζήτημα που συζητήθηκε, αφορά το έργο τα ης ανάπλασης που εκτελεί ο Δήμος Ιωαννιτών στην πλατεία, με τον σύλλογο να κάνει λόγο για αύξηση του διαθέσιμου χώρου για τραπεζοκαθίσματα σε βάρος του ελεύθερου δημόσιου χώρου. Τα «Γιάννενα Τώρα», στην ανακοίνωσή της, χαρακτηρίζουν «απαράδεκτο το γεγονός να μην έχει υπάρξει ενημέρωση για το έργο στο δημοτικό συμβούλιο».

Η δημοτική παράταξη καταγράφει το απαράδεκτο γεγονός να μην υπάρχει ενημέρωση για το σχεδιαζόμενο έργο, παρά τις επισημάνσεις της, αλλά και τη σχετική παρέμβαση της προ ημερών στο Δημοτικό Συμβούλιο. Στη συνάντηση με τον «Πήγασο», εκ μέρους της παράταξης συμμετείχαν ο κ. Μπαρτζώκας, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Πάνου και τα μέλη της παράταξης Βασιλική Βασιλείου και Θοδωρής Αλεξίου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back