ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο καθείς με την πολιτική του

Εικόνα του άρθρου Ο καθείς με την πολιτική του
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/08/2023, 20:28
ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αν κάτι κρατάει ως πολιτική τακτική η παράταξη της δημοτικής αρχής, είναι οι «κινήσεις ακύρωσης αντιπάλου». Πολύ έξυπνα, σήμερα, ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα, με την παράταξη Γιάννενα Νέα Εποχή, του τρεις φορές δημάρχου Φίλιππα Φίλιου.

Μια ώρα μετά την ανακοίνωση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του Θωμά Μπέγκα.

Με ένα πολιτικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που ο αντίπαλος έχει να επιδείξει περισσότερους υποψηφίους από το συγκεκριμένο κόμμα.

Η υποψηφιότητα καθαυτή δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ, που συνεχίζει να παρακολουθεί άμοιρος (ως κόμμα) τις προσωπικές στρατηγικές εντός του.

Μέχρι εκεί όμως. Η κίνηση δεν έχει πολιτικό περιεχόμενο και είναι μόνο για τις εντυπώσεις.

Ο Φίλιππας Φίλιος έχει να διηγηθεί, με εξαιρετικό τρόπο καθώς είναι ο ίδιος τεράστιο κομμάτι της, την πολιτική ιστορία των Ιωαννίνων κατά τον τελευταίο μισό αιώνα. Και πιο πριν, ακόμα.

Η πολιτική όμως δεν είναι μια προσωπική υπόθεση. Ο ιστορικός δήμαρχος της πόλης το ξεχνάει αυτό και πιστεύει ότι όλα είναι όπως παλιά και όπως θα είναι πάντα.

Τα Γιάννενα έχουν καθοριστεί σημαντικά από τις προσωπικές πολιτικές των ηγετών τους. Η υποψηφιότητα Φίλιου, για πρώτη φορά ως απλός δημοτικός σύμβουλος και σε όχι δική του παράταξη, δεν μπορεί καν να ενταχθεί στην τάση που δημιουργεί ο Γιάννης Μπουτάρης που έκανε κάτι ανάλογο.

Είναι μια απλή κίνηση εντυπώσεων.

Και ένα ακόμα επεισόδιο στις προσωπικές πολιτικές.

ΣΧΟΛΙΑ
Nikos Dallas
Φιλίππας Φιλιος: Από δήμαρχος, κλητήρας!!!! Χαχαχαχαχχαχαχχα, Ε ρε ξεφτίλα
ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ
ΣΑΝ ... ΣΙΤΕΜΕΝΗ ...ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ..... ΣΑΝ ΕΝΑΣ ...ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ... ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΦΙΛΙΟ Ο ΤΕΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ .. ΜΟΝΙΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΛΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ...ΣΤΙΣ ...ΗΠΑ..!!!! ΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ...ΑΧΑΣΤΟ ΕΧΕΙΣ...??? ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ...ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ .. .ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ..!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΥΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ..!!! ΤΑ ΓΙΑΝΝΑΝΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΑΞΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΧΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ...ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΥΣ ΤΩΝ ...ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ..... ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ... ΑΙΣΧΟΣ .... ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΝΑ '''ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ Η ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΜΠΕΟ...!!!! ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ...ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΩΝ ...!!!!!
ΤΣΕ ΚΑΙ ..ΒΑΡΑ
ΦΙΛΙΟΣ ... .ΕΓΙΝΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ .....!!!! ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ... ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ..ΙΣΤΟΡΙΕΣ ...!!!
ΤΣΕ ΚΑΙ ..ΒΑΡΑ
ΦΙΛΙΟΣ ....!!! ΕΓΙΝΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ .... ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ... ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ..ΑΓΡΙΟΥΣ ..!!!!
ΤΣΕ ΚΑΙ ..ΒΑΡΑ
ΡΕΕΕ ΟΘΟΥΣΣΣΤΤΤ..!!!!!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back