ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Photometria ζητάει τα έργα σας

Εικόνα του άρθρου Η Photometria ζητάει τα έργα σας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/10/2018, 11:41
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Photometria International Photography Festival συνεχίζει για 11η χρονιά φέτος και στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης, με σκοπό την ανάδειξη νέων τρόπων αξιοποίησης της εικόνας καλεί τον κόσμο να καταθέσει τα έργα του στις κατηγορίες Animation, Video Art και Ταινίες Μικρού Μήκους.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν. Η αποστολή των έργων, θα διαρκέσει μέχρι τις 28/10/2018. Από τους συμμετέχοντες ζητείται η κατάθεση έργου, ελεύθερου θέματος και διάρκειας, καθώς επίσης και ένα σύντομο περιγραφικό κείμενο του θέματος που αυτό πραγματεύεται (σε ελληνικά και αγγλικά). Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής: https://goo.gl/forms/SSXuyST5Z4X2OmLg1

Η επιλογή θα γίνει από τους Κωστή Εμμανουηλίδη (video artist) και Δανάη Αγναντή (υπεύθυνη προβολών Photometria Festival), με βάση τη συνάφεια της περιγραφής της ιδέας με την εκτέλεση της. Τα επιλεγμένα έργα θα αποτελέσουν μέρος του υλικού των φετινών προβολών του φεστιβάλ σε χώρους και ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back