ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Κοινό Ηπειρωτών» κατά «Οριζόντων Ηπείρου»

Εικόνα του άρθρου «Κοινό Ηπειρωτών» κατά «Οριζόντων Ηπείρου»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/01/2024, 10:59
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η εκλογή περιφερειακών συμβούλων της αντιπολίτευσης (Γιάννη Στέφου και Στέφανου Ζούμπα) ως αντιπροσώπων στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των μικρότερων παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Μετά την αντίδραση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Γιώργου Πρέντζα που προκάλεσε την αντίδραση της παράταξης «Ήπειρος Όλον-Τόπος να Ζεις» Στέφανου Ζούμπα (διαβάστε εδώ), ήρθε η αντίδραση της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» της Μάγδας Τάτση που προκάλεσε την αντίδραση της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» του Γιάννη Στέφου.

Σε ανακοίνωσή τους, οι «Ορίζοντες Ηπείρου» αναφέρουν ότι η εκλογή των κ. Στέφου και Ζούμπα δεν έγινε «χωρίς ανταλλάγματα». Μάλιστα, προσθέτει ότι «η παράταξη Καχριμάνη, χωρίς τσίπα και ντροπή, ‘εξαγόρασε’ τους κ.κ. Στέφο και Ζούμπα».

«Η στήριξη από τον Καχριμάνη στις παρατάξεις των Στέφου και Ζούμπα αντίστοιχα, δεν μας ξαφνιάζει» αναφέρουν ενώ παραπέμπουν σε προεκλογικές τους τοποθετήσεις σύμφωνα με τις οποίες «οι κομματικές υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ πατρονάρονται από το μέγαρο της πλατείας αλλά δυστυχώς τα συμφέροντα ήταν μεγάλα και υπερίσχυσαν».

Η αντίδραση της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» δεν άργησε να έρθει. «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» τονίζει και χαρακτηρίζει τα δελτία Τύπου των Οριζόντων Ηπείρων «εμπαθή, συκοφαντικά και υβριστικά». «Τσιπα και ντροπή ταιριάζει σε αυτούς που η ‘λιποταξία’ του ιδρυτή της παράταξής τους τούς καταδίκασε βουλιάζουν ακόμη περισσότερο στην πολιτική τους ανυπαρξία» αναφέρει και καλεί την παράταξη να απαντήσει πώς «εξαγοράστηκε» το «Κοινό των Ηπειρωτών» και με ποια ανταλλάγματα.

Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, η παράταξη της πλειοψηφίας, η παράταξη του κ. Καχριμάνη, μένει θεατής και σιωπά…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back