ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Παρασκευή του ψηφοδελτίου

Εικόνα του άρθρου Η Παρασκευή του ψηφοδελτίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/06/2019, 01:54
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων έστειλε τα ονόματα των προτεινόμενων βουλευτών που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και τώρα, η πρόταση θα «κριθεί» στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, την προσεχή Παρασκευή.

Η σύνθεση της πρότασης είναι… ενδιαφέρουσα, δεδομένης της πολύ κοντινής εκλογικής εμπειρίας των αυτοδιοικητικών εκλογών που προκάλεσε «αναταράξεις» στο κόμμα, σε τοπικό επίπεδο.

Εκτός από τους 4 εν ενεργεία βουλευτές Μερόπη Τζούφη, Γιάννη Στέφο, Χρήστο Μαντά, Γιάννη Καραγιάννη, προτείνονται επίσης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολίτες για την Ανατροπή» Λάζαρος Νάτσης, αλλά και ο πρώην δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, που δήλωσε «δικαιωμένος πολιτικά» από τη νίκη του Μωυσή Ελισάφ στις εκλογές. Είναι δύο πιθανές υποψηφιότητες που δεν τις συνδέουν καλές σχέσεις...

Είναι επίσης η υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο Όλγα Νάσση που πείστηκε τελικά να μπει στην πρόταση (προϋπόθεση για όλους τους υποψήφιους για… υποψήφιοι ήταν η προσωπική τους διαθεσιμότητα), όπως επίσης και η Φανή Κουμπλομάτη, η οποία ήταν υποψήφια με την παράταξη του κ. Ελισάφ.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων είναι η Ειρήνη Σιβροπούλου, η οποία ήταν υποψήφια με τον κ. Νάτση, ο γραμματέας της νομαρχιακής Άρης Σπέγγος, καθώς και ο Κώστας Μπασιούκας.

Υπήρξαν επίσης και υποψήφιοι που προτάθηκαν από άλλα μέλη, στη συνέλευση της Δευτέρας αλλά και χτες, Τρίτη και τελικά αρνήθηκαν. Έτσι και αλλιώς, την Παρασκευή αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back