ΕΚΛΟΓΕΣ

Η «Όμορφη Πόλη» για τους «Ζωσιμάδες»

Εικόνα του άρθρου Η «Όμορφη Πόλη» για τους «Ζωσιμάδες»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/09/2023, 13:58
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Tη θητεία του στην προεδρία του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ), έρχεται να υπενθυμίσει ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα-Όμορφη Πόλη», υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Παντελής Κολόκας.

Ο κ. Κολόκας φέρνει στο προσκήνιο μια προμελέτη (συνοδεία μακετών) που είχε γίνει πριν από δυόμισι χρόνια για την «ανακαίνιση» του σταδίου «Ζωσιμάδες» που αφορούσε στέγαστρα σε όλες τις κερκίδες, φωτισμό led, νέα αποδυτήρια και γυμναστήρια, εστιατόριο, καφετέρια, μπουτίκ, μουσείο του ΠΑΣ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρει ότι από τότε ως πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ είχε απευθυνθεί σε κάθε αρμόδιο φορέα, ώστε να αναζητηθεί η αναγκαία χρηματοδότηση για τους «Ζωσιμάδες».

Την ίδια στιγμή πάντως, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, ο κ. Κολόκας και οι συνεργάτες του στην παράταξη, θεωρούν πως εφόσον υπάρξουν τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία για την κατασκευή ενός νέου σύγχρονου γηπέδου, έξω από τον αστικό ιστό της πόλης, τότε σε κάθε περίπτωση, αυτή θα ήταν και η ιδανική λύση για μια πόλη όπως τα Ιωάννινα που συνεχώς αναπτύσσεται με τις ανάγκες των πολιτών, αλλά και των αθλητικών σωματείων να αλλάζουν.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back