ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Παντελής Κολόκας κατά «πολιτικών δεινοσαύρων»

Εικόνα του άρθρου Παντελής Κολόκας κατά «πολιτικών δεινοσαύρων»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/09/2023, 22:50
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τη φρεσκάδα της παράταξής του «Όμορφη Πόλη» βάζει μπροστά ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Παντελής Κολόκας, ένας από τους τρεις υποψήφιους δημάρχους του Δήμου με αναφορά στην κεντροδεξιά. Για τον ίδιο η «Όμορφη Πόλη» έρχεται να παλέψει με τους «πολιτικούς δεινόσαυρους».

Ο κ. Κολόκας παραχώρησε σήμερα συνέντευξη Τύπου, λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του προγράμματός του, που θα γίνει την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 19:30, στο ξενοδοχείο Grand Serai. Στη συνέντευξη Τύπου, ο υποψήφιος δήμαρχος είχε δίπλα του υποψηφίους, νέους ανθρώπους με αναπηρία, με τις δηλώσεις του να μεταφράζονται και στη νοηματική γλώσσα.

«Στον Δήμο Ιωαννιτών ζούμε ξανά την εποχή των πολιτικών δεινοσαύρων. Η εποχή των δεινοσαύρων συνεχίζεται σχεδόν μόνο στα Γιάννενα. Το πολιτικό προσωπικό είναι πολύ πίσω από την τοπική κοινωνία» είπε. Με μια δόση σαρκασμού, μάλιστα, είπε ότι κάποιος μπορεί να μπερδευτεί και να νομίζει ότι «θα μπούμε σε νέο μνημόνιο», εννοώντας ότι η πολιτική συνθήκη στα Γιάννενα θυμίζει αυτήν του 2010.

Επέμεινε πολύ στα περί «πολιτικών δεινοσαύρων». Και είπε πολλά: Ότι «την πόλη δεν μπορεί να τη διοικούν μυαλά που βρίσκονται γαντζωμένα στις νοοτροπίες του παρελθόντος», ότι «τα πρόσωπα του παρελθόντος ό,τι ήταν να δώσουν, το έδωσαν και κρίθηκαν», ότι «υποψήφιοι θεωρούν ότι τα Γιάννενα τους χρωστάνε κληρονομικά τη δημαρχία».

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο ποιους εννοεί, ο κ. Κολόκας απέφυγε να πει ονόματα. Υποστήριξε ότι η δήλωσή του αφορά νοοτροπίες κι όχι πρόσωπα. «Ώρα να μπει ένας φρέσκος αέρας στη νοοτροπία διοίκησης του Δήμου. Το χρωστάμε στη γενιά μας και σε όσους ακολουθούν» κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back