ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Ολλανδία πήρε γεύση από Τζουμέρκα

Εικόνα του άρθρου Η Ολλανδία πήρε γεύση από  Τζουμέρκα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/01/2020, 16:45
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού «Vakantiebeurs 2020» στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας συμμετείχε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων.

Ο Δήμος εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και υπεύθυνου Τουρισμού Βαγγέλη Γιωτόπουλο, αλλά και αρκετούς επαγγελματίες του χώρου.

Ο Δήμος είχε συναντήσεις με επαγγελματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο, αλλά και ταξιδιώτες που αναζητούν νέους προορισμούς και έμπνευση για τις επόμενες διακοπές τους. Παράλληλα, υπήρξαν επαφές με επιχειρηματίες του κλάδου, tour operators και ταξιδιωτικά μέσα ενημέρωσης. Το περίπτερο επισκέφθηκε και ο πρέσβης της Ελλάδας στο Άμστερνταμ Νικόλας Πλεξίδας, ο οποίος «εξήρε την ομορφιά των Τζουμέρκων και τις δυνατότητες που προσφέρει η περιοχή για τους επισκέπτες», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο Δήμος Β. Τζουμέρκων θα διοργανώσει μια αποστολή ομάδας outdoor bloggers από την Ολλανδία την άνοιξη.

«Ως δημοτική αρχή, θεωρούμε ότι η απόφασή μας να συμμετέχουμε για δεύτερη χρονιά στη συγκεκριμένη έκθεση, δικαιώθηκε απόλυτα. Η παρουσίαση της περιοχής σε νέες ευρωπαϊκές αγορές έχει στρατηγική σημασία, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, που η περιοχή μας και το brand ‘Τζουμέρκα’ βρίσκονται σε ανοδική πορεία» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γιωτόπουλος.

Η παγκόσμια έκθεση τουρισμού στην Ουτρέχτη γίνεται εδώ και 50 χρόνια και φέτος σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών και προσέλευσης, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν οι διοργανωτές, συγκέντρωσε 103.362 επισκέπτες, 13.462 επαγγελματίες του τουρισμού και 1.147.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back