ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η οικογένεια του 14χρονου Παναγιώτη ευχαριστεί

Εικόνα του άρθρου Η οικογένεια του 14χρονου Παναγιώτη ευχαριστεί
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/01/2024, 11:26
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η οικογένεια του 14χρονου Παναγιώτη που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ έλεγε τα κάλαντα στα Γιάννενα, ευχαριστεί όσους και όσες βοήθησαν να διακομιστεί και να νοσηλευτεί ο γιος τους:

Ειδικότερα, ευχαριστούμε το Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγίας Σοφίας» κ. Παναγόπουλο Δημήτριο και το χειρουργό, κ. Μελισσάρη Σάββα για την άριστη επιστημονική τους επάρκεια, το ήθος τους και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τους διακρίνει απέναντι σε όλους τους ασθενείς και φυσικά στον Παναγιώτη μας.

Εν συνεχεία, οφείλουμε ξεχωριστές και ευγνώμονες ευχαριστίες στους γιατρούς της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Χατζηκώστα καθώς και στον Ιατρό Χειρουργό Σωτηρακόπουλο Θάνο, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, για το υψηλό επίπεδο γνώσης που τους χαρακτηρίζει, καθόσον έσωσαν σε πρώτη φάση τον μικρό μας Παναγιώτη.

Επιπρόσθετα, ευχαριστούμε όλο το υπόλοιπο ιατρικό προσωπικό της χειρουργικής κλινικής και της ΜΕΘ που εφάρμοσε την ιατρική του γνώση και εμπειρία, συμβάλλοντας στην ομαλή μετεγχειρητική εξέλιξη της υγείας του Παναγιώτη μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς το ΕΚΑΒ για την άμεση και σωτήρια συμβολή του με οχήματα και αεροσκάφος. Τα στελέχη του ΕΚΑΒ, εκτέλεσαν το καθήκον τους άμεσα και με επαγγελματισμό, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την επιτυχή αντιμετώπιση του ως άνω σοβαρού και δύσκολου περιστατικού. Παράλληλα κατέδειξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σημαντικό ρόλο και τη συμβολή τόσο του Γραφείου Αεροδιακομιδών όσο και του ΕΚΑΒ.

Εκτός όμως από το ιατρικό προσωπικό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προϊστάμενο του νοσηλευτικού τμήματος, τις νοσηλεύτριες, τους τραυματιοφορείς, για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν μέρα και νύχτα, χαρακτηριζόμενη από ευγένεια, επαγγελματισμό και ζεστά χαμόγελα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αστυνομικούς της Δ/νσης Αστυνομίας Ιωαννίνων και Γενική Διεύθυνσης Αστυνομίας Αττικής, που συνέβαλαν αψηφώντας τον κίνδυνο, έτσι ώστε να γίνει χωρίς καμία καθυστέρηση η μετακίνηση του μικρού μας στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων αρχικά και κατόπιν στο Νοσοκομείο Αγίας Σοφίας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συγγενείς και φίλους μας που συνέπασχαν μαζί μας στην περιπέτεια μας αυτή, αλλά και όλους αυτούς που αν και άγνωστοι σε εμάς, έστειλαν αμέτρητα μηνύματα ότι προσεύχονται μαζί μας, χωρίς καν να ξέρουν τον γλυκό μας Παναγιώτη. 

Η δύναμη που μας δώσατε είναι συγκινητική!




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back