Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η νέα διοίκηση στη Συνεταιριστική Τράπεζα

Εικόνα του άρθρου Η νέα διοίκηση στη Συνεταιριστική Τράπεζα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/11/2016, 17:12
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου η οποία «εγκαινιάζει»  μια νέα περίοδος μετά την έλευση του στρατηγικού επενδυτή, του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης-Επικούρησης Ασφαλιστών και Προσωπικού Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ). 

Στην προεδρία της τράπεζας παραμένει ο Κώστας Ζωνίδης, ενώ την αντιπροεδρία αναλαμβάνει ο Χρήστος Παπαδόγιαννης. Γραμματέας ορίστηκε ο Παύλος Χήτας, ταμίας ο Εμμανουήλ Χατζάκης (αντιπρόεδρος του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ), διευθύνουσα σύμβουλος η Μαρία Μυζήθρα (εκ μέρους του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ), εντεταλμένος εκτελεστικός σύμβουλος ο Βασίλης Τσουκανέλης και μέλη ο Σπύρος Κυριάκης, ο Αλέξανδρος Πανταζής και ο Ευστράτιος Γουδινάκος (από το ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ). Στο νέο διοικητικό συμβούλιο, συμμετέχουν έξι μέλη της Τράπεζας Ηπείρου και τρία από το ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ.

Σύμφωνα δε με ανακοίνωση της Τράπεζας Ηπείρου, «με μυστική ψηφοφορία έγινε ομόφωνα αποδεκτή η πρόταση του κ. Ζωνίδη (ο οποίος είχε πάρει τις περισσότερες ψήφους στις εκλογές) για την κατανομή των αξιωμάτων»  με τον τρόπο που τελικά πραγματοποιήθηκε. «Το διοικητικό συμβούλιο δεσμεύεται να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συνέχιση της ανοδικής πορείας της τράπεζας» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση. 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back