Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Η Γ. Αγγελοπούλου στη Θεσπρωτία

Εικόνα του άρθρου Η Γ. Αγγελοπούλου στη Θεσπρωτία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/06/2021, 11:53
ΗΠΕΙΡΟΣ

Τον Δήμο Ηγουμενίτσας επισκέφθηκε την περασμένη Κυριακή η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη και συναντήθηκε με το δήμαρχο, Γιάννη Λώλο.

Συζήτησαν, μεταξύ άλλων, «το έργο και την προσπάθεια εξωστρέφειας που πραγματοποιεί η Επιτροπή με αφορμή τα 200 χρόνια από την επανάσταση» και τις δράσεις που σχεδιάζονται. Επίσης, έγινε αναφορά και στο ζήτημα της χερσαίας ζώνης Λιμένα Ηγουμενίτσας.

Η κα Αγγελοπούλου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας και αργότερα,, την Πλαταριά και τα Σύβοτα, όπου συναντήθηκαν με επιχειρηματίες του τουρισμού και παραγωγούς.

Όπως τονίζει ο Δήμος Ηγουμενίτσας στη σχετική ανακοίνωση, «η πρόταση με τίτλο ‘Δημιουργία έξυπνου τουριστικού προορισμού’, αφορά αφενός στην ανάπτυξη ολοκληρωμένης πλατφόρμας προβολής και ανάδειξης του τουριστικού και πολιτιστικού αποθέματος του Δήμου Ηγουμενίτσας με χρήση καινοτόμων εφαρμογών πληροφορικής και αφετέρου στη δημιουργία αίθουσας εικονικής πραγματικότητας». Η πρόταση παρουσιάστηκε στην κα Αγγελοπούλου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back